Home page
espa info

Mykonos Guide: Ο απόλυτος οδηγός για τις διακοπές σας στην Μύκονο! Part1

30 Μάιος 2019

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλοι περιμένουμε να προγραμματίσουμε τις διακοπές μας στα όμορφα νησιά μας!

Η Μύκονος είναι αναμφισβήτητα το αγαπημένο μας νησί αλλά οι επιλογές για το ποια μέρη θα επισκεφτούμε είναι αμέτρητες! Η ομάδα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη δημιούργησε έναν must have οδηγό για εσάς που θέλετε να επισκεφθείτε τα πιο όμορφα spots της Μυκόνου!

 

ALL DAY ALL NIGHT

1)Alemagou

alemagou  

 

Ftelia Beach 'on the edge', Μύκονος (Χώρα)

 

  Ένα μποέμικο σκηνικό που δεν θα περίμενε κανείς στη Μύκονο, ένα εστιατόριο και beach bar για μια boho chic μέρα στη θάλασσα, καλό φαγητό και χορό μόλις πέσει ο ήλιος.

Το εστιατόριο του Alemagou είναι βασισμένο στην απλότητα της μεσογειακής κουζίνας και οι πειραματισμοί είναι σχεδόν απόντες. Το καλύτερα κρυμμένο μυστικό; To Alemagou διαθέτει βάρκα που μπορεί να σας μεταφέρει σε ιδιωτικές παραλίες του νησιού και να κάνει την διαμονή σας ακόμα πιο ιδιαίτερη.

 

2)Buddha Bar

buddha bar

                  Παραλία Ορνός, Ορνός 846 00

 

 

Tο Buddha-Bar Beach είναι η αιγαιοπελαγίτικη ερμηνεία της παγκοσμίου φήμης εμπειρίας του τρόπου ζωής του Buddha-Bar. Ανυψωμένη πάνω από την ιδιωτική παραλία της Santa Marina, αυτή η παραθαλάσσια τοποθεσία προσφέρει ένα παραδεισένιο σκηνικό για δείπνο πρώτης κατηγορίας και εμπνευσμένα κοκτέιλ. Ανακαλύψτε εξαιρετική κουζίνα σύντηξης με μια μεσογειακή και ελληνική συστροφή, παράλληλα με τις περίφημες σπεσιαλιτέ του Buddha-Bar. Οι κορυφαίοι DJs του κόσμου βάζουν την καλύτερη μουσική, διατηρώντας την ενέργεια ζωντανή αργά τη νύχτα.

3)Nammos 

nammos

Psarou Beach, Μύκονος 846 00

 

Από τα καθημερινά πάρτι που φαίνεται να βυθίζονται από τη θάλασσα ακριβώς τη σωστή στιγμή, καθώς ο DJ αισθάνεται τη διάθεση της παραλίας και ενεργεί αναλόγως, στις θεαματικές συναυλίες που φωτίζουν τις νύχτες με την αίγλη των αστεριών, το Nammos είναι πάντα το talk of the town, καθώς το επισκέπτονται κάθε χρόνο τα πιο καυτά ονόματα στην τοπική και διεθνή διασκέδαση.

 

 

 

4) Panormos Principote

principote

Πάνορμος, Μύκονος 

 

Μέσα σε μια μαγευτική παραθαλάσσια τοποθεσία, προστατευμένη από τον άνεμο, σε μια island chic χαλαρή ατμόσφαιρα, απαράμιλλη και κομψή, το Principote προσφέρει στους επισκέπτες μια ατμόσφαιρα εικόνας - καρτ ποστάλ για μια μοναδική εμπειρία.

 

5)Pasaji

 

pasaji

 

 

Το καλοκαιρινό σποτ του Pasaji Athens, στέκεται εντυπωσιακό επάνω στην παραλία του Ορνού στη Μύκονο και είναι η τέλεια επιλογή για όμορφο ambience με ποιοτικό φαγητό πάνω στο κύμα, με την αύρα του Αιγαίου και το hip της Μυκόνου.  Συνδυάζει το ρομαντισμό της φύσης με το εξωτικό κλίμα που ενδυναμώνουν  τη γοητεία της ατμόσφαιρας.

 

6)SantAnna

santanna

 

Παραλία Παράγκας, Πλατύς Γιαλός 846 00

 

To Santanna «προσάραξε» στην παραλία της Παράγκας σε ένα εντυπωσιακό συγκρότηµα 10.000 τ.µ.

Αυτός ο ανεπανάληπτος πολυχώρος, µε κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και νησιώτικη κοµψότητα. φιλοξενεί τη µεγαλύτερη beachfront pool της Ευρώπης µε θαλασσινό νερό, ευφάνταστα εστιατόρια, bars και lounges, fashion boutiques, καµπάνες και καμπάνες… για απόλυτη prive απόλαυση!

 

7)Scorpios Beach

 

scorpios

                       Παράγκα, 84600 Μύκονος

Scorpios είναι πλέον από τα πιο πολυσυζητημένα σημεία των jetsetters! Μοναδικό, καθώς βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Μυκόνου με ανεμπόδιστη θέα στο πέλαγος, Ο Scorpios μαγεύει με τις ειδυλλιακές κίτρινες, χρυσές και ροζ αποχρώσεις του Κυκλαδίτικου ήλιου που μπλέκονται με το απέραντο γαλάζιο του ορίζοντα και φανταστική minimal μουσική. Επισπευτείτε το και θα απολαύσετε υπέροχες στιγμές ιδιωτικότητας μέχρι την ώρα που ξεκινούν τα Sunset Rituals, καθημερινά γύρω στις 18:30, πυροδοτώντας την έναρξη της μοναδικής νυχτερινής ενέργειας στην παραλία του Scorpios.

 

8)Solymar

 

solymar

 

Η παραλία Solymar βρίσκεται στο Καλό Λιβάδι στη νοτιοανατολική ακτή της Μυκόνου. Το παραθαλάσσιο, φιλόξενο και καταπράσινο, κρυστάλλινο γαλαζοπράσινο νερό, η αμμώδης παραλία του Solymar προσφέρει εκπληκτική θέα στο αρχιπέλαγος του Αιγαίου και στη Νάξο. Εδώ θα απολαύσετε, δελεαστικά πιάτα μοντέρνας ελληνικής κουζίνας και πολύχρωμα cocktails, αλλά και χορευτικές μουσικές στα άπαιχτα μεσημεριανά του πάρτι.

 

 

 

VITAMIN SEA

 

1)  Ftelia Beach

ftelia

 

Βοριάδες και φανατικοί windsurfers. 7 χλμ. Ανατολικά της Χώρας βρίσκεται η παραλία Φτελιά με μαξιλάρες, ψαγμένο και cool κόσμο. Η καλύτερη παραλία για απίστευτα άλματα, waveriding και windsurf. Πουφ, Wi-Fi, ντους και εύκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο.

 

2)Fokos Beach

fokos

 

Στο βόρειο τμήμα του νησιού, 13 χλμ. μακριά από τη χώρα, μετά την Άνω Μερά λίγοι είναι αυτοί που επισκέπτονται τον μικρό κόλπο. Άγρια ομορφιά, βράχια και κάπου ανάμεσα ένα κομμάτι άμμου. Η Φωκός δεν είναι οργανωμένη παραλία αλλά στέκι των εναλλακτικών.

 

3) Kalafatis

kalafatis

 

Ο Καλαφάτης βρίσκεται περίπου 12χλμ. ανατολικά της πόλης της Μυκόνου. Είναι μια οργανωμένη παραλία, με δέντρα που προσφέρουν φυσική σκιά και γαλαζοπράσινα νερά.

Windsurfing διασκέδαση (είναι παράδεισος για τους windsurfers, λόγω των ισχυρών ανέμων), χαλάρωση, θαλάσσια σπορ, καλό φαγητό και ότι άλλο θέλετε, θα το βρείτε στον Καλαφάτη!

 

4)Kalo Livadi

kalo livadi

 

 

Στο νότιο ανατολικό τμήμα του νησιού (μόλις 10 χλμ. από τη χώρα), ανάμεσα στην Ελιά και τον Καλαφάτη, βρίσκεται το Καλό Λιβάδι, μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Μυκόνου. Το νέο hot-spot των κοσμικών, η ζωντάνια της νεολαίας στα beach-bars αλλά και χώρος για οικογενειακό κλίμα, βρίσκονται εδώ. 

 

5)Paraga

paraga

Η παραλία Παράγκα, βρίσκεται νότια της πόλης της Μυκόνου και πρόκειται για μία από τις πολλές γραφικές παραλίες του νησιού, που εξακολουθούν να είναι προσιτές στο ευρύ κοινό. Η άμμος και τα βράχια στη θάλασσα, δημιουργούν ένα φυσικό τοπιο, ιδανικό για καταδύσεις.

 

 

6)Psarou

psarou

H Ψαρού απέχει 5 χλμ. από την πόλη της Μυκόνου.

Είναι μία από τις πιο δημοφιλής και πιο διάσημες παραλίες του νησιού, με την αγνή και καθαρή λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά (είναι πάντα ήρεμα, καθώς η παραλία είναι κλεισμένη από βουνά γύρω της), ιδανική για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση αλλά και για θαλάσσια σπορ.

 

 

MUST-SEE

1) Ancient Ruins In Delos

delos

 

2)Little Venice

little venice

 

3)Matogianna

 

matogiannia

 

4)Paraportiani Church

Paraportiani

 

BUT FIRST BREAKFAST

 

 

1)Marenga Milk Bar

marenga

Άνω Βρύση - My Mall, Μύκονος (Χώρα) 84600

 

Το Marenga Milk Bar είναι το must μέρος για να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του στη Μύκονο.

Οι προτάσεις ενός μοναδικού brunch αλλάζουν συνεχώς ανάλογα με την εποχικότητα επιλεγμένων προϊόντων του νησιού. Από τα αυγά ποσέ με προσούτο στα  pancakes με σοκολάτα, είναι ένα μαγαζί στο Πλατύ Γιαλό που αξίζει να δοκιμάσετε!

 

 

2)The Liberty Breakfast Room

 

 

liberty

Νέος Περιφερειακός Δρόμος, 84600

 

Όμορφο μαγαζί, προσεγμένο στη παραμικρή λεπτομέρεια, με μοντέρνα διάθεση στη διακόσμηση και μια μεγάλη βεράντα με θέα στη Χώρα. Στα ράφια του φιγουράρουν οι πρώτες ύλες των πιάτων, διαθέσιμες και προς πώληση.

Προϊόντα από μικρούς παραγωγούς των νησιών, αλλά και διαλεχτές λιχουδιές από όλη την Ελλάδα, όπως όσπρια του Γκούσιαρη από τον Αραπά, ξίδια από το μυκονιάτικο Κήπο Ξυδάκη, πατάτες βιολογικές συριανές, μπίρες της Πατραϊκής ζυθοποιείας, και άλλες λιχουδιές που σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

 

3)Trio Bambini

trio bambini

Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους 11, Χώρα, Μύκονος

Γείτονες μας στο κατάστημα μας στη Μύκονο το Trio Bambini  είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός πειρασμός!

Το Trio Bambini προσφέρει 100% φυσικό Ελληνικό γιαούρτι με υγιεινά, αγνά & παραδοσιακά συστατικά από τοπικούς παραγωγούς, νόστιμες επιλογές από σπιτικές κρέπες & βάφλες και ένα συναρπαστικό χειροποίητο παγωτό που παράγεται επί τόπου σε καθημερινή βάση χρησιμοποιώντας τοπικά & φρέσκα υλικά.

 

 

SOMETHING TO EAT

 

1)Appaloosa

appaloosa

Μαυρογένη 11, Μύκονος  846 00

                                                     Από τις πιο πολύχρωµες γωνιές µέσα στη Χώρα, όπου εδώ και 16 χρόνια η Μυκονιάτικη κουζίνα συναντά τις ethnic γεύσεις απ’ όλο τον κόσµο.

 Αν και φηµίζεται για τα λαχταριστά burritos µε σπιτικό chilly και γουακαµόλε, το µενού προτείνει από ινδικά χορτοφαγικά πιάτα και πληθωρικές σαλάτες µέχρι πιάτα ηµέρας.

 Aπολαµβάνουµε υπό τους ήχους jazz, soul και funk µουσικής την αναβαθµισµένη λίστα σε cocktails µε την υπογραφή του Ασκληπιού.

 

2)Bowl

bowl

Περιφερειακή Οδός, Ορνός 84600

 Το πιο ροζ μαγαζί της Μυκόνου! Καλοκαιρινό σκηνικό, δροσερό και χαρούμενο, το προτιμούν οι λάτρεις της υγιεινής διατροφής ή όσοι θέλουν να συνδυάζουν νοστιμιά σε μοντέρνους συνδυασμούς υλικών βιολογικών, εποχικών, τοπικών, superfoods, και vegan friendly.

 

3)Farma

 

farma

Πουλίου 1, Μύκονος - Παραλία Φτελιάς, 84600

Μπροστά στη θάλασσα, στη Φτελιά, εκτυλίσσεται ένα νέο κόνσεπτ... α λα παλαιά. Για αρχή, η πρώτη ύλη προέρχεται από περιοχές σε εμβέλεια 77 μιλίων από τη Μύκονο, αγκαλιάζοντας έτσι όλο το Αιγαίο. Το 60% των λαχανικών που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα τους είναι δικής τους παραγωγής, ενώ η εποχικότητα των υλικών τηρείται αυστηρά. Στις μαγειρικές δεν χρησιμοποιείται ζάχαρη, αλλά μέλι, πετιμέζι κ.ά., και οι τεχνικές είναι απλές, παραδοσιακές (βλ. κάρβουνα, ξυλόφουρνος). Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα του μενού είναι η σκορδαλιά με φρέσκα βότανα, η μακαρονάδα με κιμά προβατίνας και ξινότυρο, η Μυκονιάτικη κρεμμυδόπιτα και η μελόπιτα.

 

4)Interni

interni

Ματογιάννη, Μύκονος 846 00

 

Interni Restaurant, παραμένει η διαρκή αξία του "νησιού των ανέμων", όταν πρόκειται για τις υψηλές απαιτήσεις γαστρονομίας. Ο ωραιότερος κήπος στα Ματογιάννια που σχεδιάστηκε από το διάσημο σχεδιαστή Paola Navone, σε συνδυασμό με το γούστο του ιδιοκτήτη Νίκου Βαρβέρη.

Αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός για δείπνο και ποτά στην καρδιά του νησιού, απέναντι από τον κυκλαδίτικο ουρανό. Η κουζίνα είναι βασικά μεσογειακή, σε συνδυασμό με γεύσεις από όλο τον κόσμο και έρχεται με μεγάλη ποικιλία κρασιών με επιλογές από τις πέντε ηπείρους.

 

5)Kastro's Restaurant

kastro

Αγίων Αναργύρων 1, Εκκλησία Παραπορτιανή, Μικρή Βενετία, Μύκονος 846 00

Το εστιατόριο - μπαρ Kastro's στη χώρα της Μυκόνου, προσφέρει καλή ελληνική κουζίνα και εδώ και 37 ολόκληρα χρόνια σερβίρει τα καλύτερα κοκτέιλ της Μυκόνου. Σας υποδέχεται σε έναν μαγικό χώρο, δίπλα στη θάλασσα, με νησιώτικη διακόσμηση, ατμοσφαιρικό φωτισμό και θέα στη μικρή Βενετία που θα σας συναρπάσει. Το μενού περιλαμβάνει ελληνικές σπεσιαλιτέ και μεσογειακές γεύσεις.

 

 

6) La Maison de Katrin

katrin

Αγίου Γερασίμου, Μύκονος 846 00

Αυθεντική γαστρονομία στη Μύκονο. Το εστιατόριο αυτό είναι ο αγαπημένος  προορισμός κάθε λάτρη του ψαγμένου φαγητού.

 Το εστιατόριο παντρεύει τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με το γαλλικό gourmet, τη ζεστή φιλοξενία με το εκλεπτυσμένο περιβάλλον, την πολυτέλεια των πιο εκλεκτών υλικών με το απέριττο των Κυκλάδων. Το Κατρίν είναι ένα boutique restaurant που συνδυάζει με μεγάλη άνεση τα γεμιστά κολοκυθάκια με ένα φιλέτο chateaubriand.

Επίσης θα βρείτε: ελληνική μεσογειακή κουζίνα, γαλλική κουζίνα, παραδοσιακά ντόπια προϊόντα, ελαιόλαδο και φέτα παραγωγής τους.

 

7)Kikis

kikis

Άγιος Σώστης, 846 00 

Η ταβέρνα του Kiki είναι κρυμμένη κάτω από τα δέντρα. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι για να ανακοινωθεί η παρουσία αυτού του εικονικού μέρους στο νησί. Μια ψησταριά δίπλα στην είσοδο μαγειρεύει τους επισκέπτες με καθημερινές σπεσιαλιτέ. Από φρέσκο ​​ψάρι, χταπόδι, γεμιστά στήθη κοτόπουλου και φρέσκιες σαλάτες αυτό είναι το ειδανικό μέρος για να ευχαριστηθείτε την ελληνική κουζίνα.  Να είστε προετοιμασμένοι... οι μερίδες είναι τεράστιες!

 

8)Kounelas Fish Tavern

kounelas

Σβορώνου 1, Μύκονος (Χώρα) 84600, Ελλάδα 

Σε ένα πολύ όμορφο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον στο μικρό στενό στο τέλος της παραλίας της Μυκόνου, βρίσκεται εδώ από το 1969 η ψαροταβέρνα του Μιχάλη Θεοχάρη ο οποίος ήταν επαγγελματίας ψαράς. Μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακούς μεζέδες, φρέσκα ψάρια τα οποία ψήνονται μπροστά στα μάτια σας, όστρακα, γαρίδες, αστακούς και καταπληκτικές μακαρονάδες μαζί με κρασί και ούζο.

 

9)Lotus

lotus

Ματογιάννη 47, Μύκονος (Χώρα) 846 00

Αυτό είναι το μόνο εστιατόριο μπαρ που είναι το ίδιο όπως ήταν πριν από 30 χρόνια. Επιλεγμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, εκλεκτές ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα, premium labels αλλά και ευφάνταστα cocktails από την εμπνευσμένη λίστα σερβίρονται στη μαγική αυλή του Lotus. Από το μενού παρελαύνουν δημιουργικά πιάτα της Μεσογείου, παρουσιασμένα με ανεπιτήδευτη κομψότητα, όπως καλαμάρι σοτέ με πουρέ παντζαριού και σαλάτα κινόα.

 

 

10 )Ling Ling

 

ling ling

Οδός Μαλαματένιας, Ματογιάννια 

Στο κέντρο της παλιάς πόλης, το Ling Ling Mykonos διαθέτει υπαίθριο εστιατόριο και μπαρ, ιδιωτική τραπεζαρία και σαλόνι, ιδανικό για τη ζωή στο νησί εως και αργά τη νύχτα.

Το καντονέζικο μενού με μικρά πιάτα είναι εμπνευσμένο από την κουζίνα υπογραφής στο Hakkasan και τα τοπικά συστατικά της Ελλάδας. Οι μιξολόγοι παγκόσμιας κλάσης δημιουργούν καινοτόμα κοκτέιλ σε ένα soundtrack από τους κατοίκους DJS που σας ταξιδεύουν όλη τη νύχτα.

 

11)Mr.Pug

mr.pug

Αργυρένα, 846 00 Μύκονος

 Με το Mr. Pug, η Μύκονος έχει αποκτήσει ένα μοναδικό εστιατόριο με Ταϊλανδέζικες νότες και ατμόσφαιρα από την Ασία. Με κομψή εξωτική διακόσμηση και μαγευτική θέα στον ήλιο πάνω από το Αιγαίο, το Mr. Pug είναι από τα πιο ξεχωριστά μέρη στη Μύκονο. Το εστιατόριο είναι το νέο βήμα του  βραβευμένου chef Γιώργου Βενιέρη και εκεί μπορείτε να απολαύσετε ένα πολύπλευρο δείπνο που συνδυάζει εναλλακτικές εκδόσεις κλασικών ασιατικών πιάτων με απρόσμενες ιδέες fusion κουζίνας που επηρεάζονται από τα ελληνικά φυσικά συστατικά.

 

12) Nice n Easy

 

nice n easy

Πλατεία Αλευκάντρα, Μύκονος (Χώρα) 846 00

Στο πιο μαγευτικό σημείο του νησιού, στην πλατεία της Αλευκάντρας, της Χώρας Μυκόνου, βρίσκουμε το εστιατόριο που κατάφερε να συνδυάσει το gourmet με το υγιεινό και τη μοντέρνα κουζίνα με την παραδοσιακή.Το γεγονός ότι αποτελεί το πρώτο βιολογικό εστιατόριο στο νησί, ότι πρωταγωνιστές στα πιάτα είναι τα ντόπια προϊόντα, ότι διαθέτει ακόμα και επιλογές χωρίς γλουτένη αλλά και η μαγική θέα του, είναι μερικά από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει.

13)Nikkei

nikkei

Ματθαίου Ανδρόνικου, Μύκονος 846 00 

Το Νikkei είναι το αποτέλεσμα της μίξης δυο πολιτισμών, Ιαπωνίας και Περού ενώ έχει επιρροές από την Ισπανία αλλά και από Κίνα. Με έμφαση στη φιλοσοφία της λιτής κουζίνας, στις καλές πρώτες ύλες, στην άριστη τεχνική και με τελικό στόχο το εξαιρετικό αποτέλεσμα, κάθε υλικό καταφέρνει να έχει την μοναδικότητα που του αρμόζει. Το 2015 στο εστιατόριο βραβεύτηκε από τα Tasty Guide Awards, ως το καλύτερο new restaurant.

14) Remezzo

remezzo

Παλιό Λιμάνι Μυκόνου

Από το 1967, το θρυλικό μπαρ REMEZZO, παγκοσμίως γνωστό για τη μουσική και τα πάρτυ του, έγινε το σημείο συνάντησης των διεθνών star για τις δεκαετίες που ακολούθησαν. Η υψηλής αισθητικής, ποιότητας και standards μεσογειακή κουζίνα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα θαλασσινά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρετικά πιάτα με βάση το κρέας ή κάποιες προτάσεις vegetarian φιλοσοφίας. Μια επιλογή από την εντυπωσιακή και εκλεκτική λίστα διεθνών κρασιών συμπληρώνει ιδανικά το δείπνο σας.

15)Sea Satin

sea satin

Aνεμόμυλοι, 846 00 Μύκονος, Μύκονος Κυκλάδων

Από τα πιο κοσμικά και happy εστιατόρια του νησιού. Στρατηγικά τοποθετημένο κάτω από τους Μύλους του νησιού, με θέα στο ηλιοβασίλεμα και στη Μικρή Βενετία, το «Sea Satin» στήνει τραπέζια και πάγκους με ψάρια και ντόπια λαχανικά, σαν σε υπαίθριο παζάρι.

Δοκιμάστε πολύ καλά ψητά λαχανικά, ταραμοσαλάτα-αφρός, έξοχα τηγανητά κολοκυθάκια, ζουμερά T-bones στα κάρβουνα, ολόφρεσκα θαλασσινά και ψάρια. Hot point τα υπέροχα σερβιρισμένα ψάρια (σε τεράστια κρύσταλλα ή μάρμαρα) και οι έξοχοι λουκουμάδες με παγωτό, μέλι, καρύδια και φρούτα.

Μετά το φαγητό ετοιμαστείτε για χορό πάνω στα τραπέζια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με φοβερό κέφι και Ελληνική μουσική.

 

16)Spilia Restaurant

spilia

Καλαφάτη 846 00 Μύκονος Κυκλάδων 

Στον όμορφο όρμο της Αγίας Άννας, δίπλα στην παραλία του Καλαφάτη, θα βρείτε ένα εστιατόριο-μπαρ όπως κανένα άλλο. Σε μια φυσική πλατφόρμα πάνω στα βράχια, κρεμασμένη πάνω από τη θάλασσα, το Spilia (σπηλιά), το εστιατόριο είναι ένα από τα πιο εικονικά hotspots της Μυκόνου.

Με 30 χρόνια ιστορίας και πρόσφατο makeover, αυτός ο εκπληκτικός ολοήμερος χώρος διαθέτει πιάτα που προσφέρουν μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία στη Μεσόγειο - Μύκονο. Θαλασσινά και φρέσκα ψάρια σερβίρονται κατευθείαν από το Αιγαίο: τα στρείδια, τα μύδια, οι αχινοί, οι καραβίδες και οι αστακοί περιμένουν την παραγγελία σας σε μια μικρή, φυσική πισίνα, για να προετοιμαστούν μπροστά στα μάτια σας.

 

 

 

                                                               Για την συνέχεια του Mykonos Guide δείτε το Part 2...                                                                      

 

 

mykonosstore

Τα πιο δημοφιλή