Home page
espa info

Mykonos Guide: Ο απόλυτος οδηγός για τις διακοπές σας στην Μύκονο! Part 2

04 Ιουν 2019

Mykonos Guide: Ο απόλυτος οδηγός για τις διακοπές σας στην Μύκονο!

Part 2

#AMMLovesMykonos

typeImage-0

"OPA" CHEERS

1)Astra

typeImage-0

           Τρία Πηγάδια, Μύκονος (Χώρα) 846 00

Το μπαρ Astra είναι ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται στην οδό Ματογιάννια. Αν θέλετε μια αυθεντική μεταμεσονύχτια εμπειρία στο νησί, πρέπει να επισκευτείτε τα Άστρα,  καθώς έχει ακόμα την ίδια ατμόσφαιρα από όταν ήταν απίστευτα δημοφιλής στη δεκαετία του '60 και του '70.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μοιάζει με κανένα από τα άλλα νυχτερινά κέντρα του νησιού, γι’αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό.

2)Blue Marlin

typeImage-0

Ένα από τα διασημότερα κλαμπ της κοσμοπολίτικης Ίμπιζα άνοιξε τις πόρτες του -μαζί με πολλές φιάλες σαμπάνιας- στη Μύκονο. Το «Blue Marlin» ήρθε για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει μέτρο στην υπερβολή.

3)Bonbonniere

typeImage-0

Ενόπλων Δυνάμεων, Μύκονος 846 00

Το BONBONNIERE MYKONOS, που άνοιξε το καλοκαίρι του Ιουνίου του 2015 είναι το νέο project του staple club του Λονδίνου, και έγινε γρήγορα από τους πιο δημοφιλής προορισμός νυχτερινής διασκέδασης στη χώρα της Μυκόνου. Είναι από τα αγαπημένα spots των παγκόσμιων προσωπικοτήτων του νησιού που αναζητούν ένα αξέχαστο βράδυ.

Bρίσκεται σε κεντρικό σημείο του νησιού στην περιοχή Τρία Πηγάδια στο χώρο ODE Mykonos και απέναντι από τη boutique Louis Vuitton. Έχει ήδη προσελκύσει αστέρια DJs και διασημότητες συμπεριλαμβανομένων των Nicole Scherzinger και Lindsay Lohan.

4) Cinderella Disco

typeImage-0

Αγίας Κυριακής, Μύκονος 846 00

Βρίσκεται στο σημείο του ιστορικού Μυκονιάτικου μπαρ Pierro’s, ενός icon της Μυκόνου. Το γνωστό στέκι του Κολωνακίου άνοιξε στη Μύκονο και δεν έχει περάσει απαρατήρητο! Η γνωστή disco μουσική του Cinderella, οι μεγάλες disco μπάλες, και το φωτεινό πάτωμα μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, αυτή του θρυλικού Studio 54 & της Νέας Υόρκης στην εποχή των '70ς. Ένα must-visit για πολύ χορό και χορευτικές φιγούρες που θα αφήσουν εποχή.

5)Caprice

typeImage-0

Μικρή Βενετία, Μύκονος (Χώρα) 846 00

Όταν ο ήλιος πέσει κάτω και μέχρι το πρωί μετά, νύχτα μετά τη νύχτα, τα πνεύματα γίνονται δυνατά και τα ποτά πιο δυνατά στο Caprice Bar Mykonos. Τα φημισμένα κοκτέιλ Caprice είναι διακοσμημένα με καλοκαιρινά φρούτα, ενώ εξωτικά φρέσκα φρούτα σερβίρονται με φρέσκο ​​πάγο μόνο για εσάς.

6)Galleraki

typeImage-0

Μικρή Βενετία, Μύκονος 846 00

Το iconic cocktail bar Galleraki στην πόλη της Μυκόνου με εκπληκτική θέα στους ανεμόμυλους και τη μικρή Βενετία είναι διακοσμημένο με χρώματα που προσθέτουν πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα. Κλασικό κτίριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, που βρίσκεται στις Κυκλάδες, όπου μπορείτε να απολαύσετε το κοκτέιλ σας μαζί με το ηλιοβασίλεμα είτε αν καθίσετε στον επάνω όροφο στο μπαλκόνι ή στον εξωτερικό χώρο του εδάφους.

7) Jackie O’ Beach

typeImage-0

Κάστρο Παραλίας,  Μύκονος (Χώρα) 846 00

Απολαύστε το πιο μοναδικό Beach Club & Restaurant στη Μύκονο που βρίσκεται πάνω από τα εκθαμβωτικά τυρκουάζ νερά του Super Paradise Bay. Το Jackie O 'Beach Club σας περιμένει για να ζήσετε μια έκρηξη των αισθήσεων. Εκφράστε τον εαυτό σας και χαλαρώστε όλη την ημέρα στην παραλία, το τζακούζι ή την πισίνα του beach club.

8)Queen of Mykonos

typeImage-0

Ενόπλων Δυνάμεων, 846 00

Σε απόσταση λίγων βημάτων από το όμορφο κέντρο της Χώρας, η βασίλισσα της Μυκόνου είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τη ζωντανή τοπική σκηνή, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας κοκτέιλ και σνακ για νόστιμα ορεκτικά.

9)Scarpa

typeImage-0

Μικρή Βενετία, Μύκονος 846 00

Διάσημο για τα κοκτέιλ με φρέσκα φρούτα, το Scarpa είναι αυτό πρέπει να επισκεφθείτε στην καρδιά της Μικρής Βενετίας. Τα τραπεζάκια και οι καλαμένιες καρέκλες είναι τοποθετημένες κολλητά η μια με την άλλη ώστε να δώσουν την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να απολαύσει αυτό το μέρος που είναι έξω από τα συνηθισμένα. Προσέξτε όμως τα κοσμήματα σας! Όταν έχει αέρα μπορεί και να βραχείτε, καθώς το Scarpa είναι ακριβώς πάνω στη θάλασσα και το χτυπάει το κύμα!

10) Moni

typeImage-0

 Moni Square, Μύκονος 84

Το πιο hot club στην χώρα της Μυκόνου: σύγχρονο και κοσμοπολίτικο hotspot. Μια τέλεια νύχτα είναι εγγυημένη με μοντέρνους DJs, σκηνική μουσική πρωτοπορία για χορό μέχρι την ανατολή του ηλίου. Η Moni δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για τις νύχτες σας, αν θέλετε κάτι ωραίο και αναβαθμισμένο ενώ βρίσκεστε στη Μύκονο.

11) Toy room

typeImage-0

Μικρή Βενετία, Μύκονος 846 00

Το φημισμένο Toy Room Club του Λονδίνου έρχεται στην καρδιά της Μικρής Βενετίας, για μια exclusive συναρπαστική εμπειρία διασκέδασης. Με look που παραπέμπει σε πολυτελές σαλόνι, μοντέρνα επίπλωση και έργα τέχνης του διεθνώς καταξιωμένου καλλιτέχνη Philippe Cardin, αποκλειστικά φτιαγμένα για το Toy Room Mykonos, δίνει την αίσθηση ενός ελίτ προορισμού. Και φυσικά, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα δροσιστικά cocktails από τους top mixologists της Μυκόνου.

12)Void

typeImage-0

Λάκκα, Μύκονος 846 00

Αρχιτεκτονικά σχεδιασμένο από τον Δημήτρη Τσιγκο, το VOID Mykonos συνδυάζει το elegant στοιχείο μαζί με το minimal.

Αυτός ο χώρος στη Λάκκα, με τις μακριές στρογγυλευμένες κατασκευές οργανικού σχεδιασμού, το κοντράστ λευκού και μαύρου χρώματος και το εντυπωσιακό LED γλυπτό στην οροφή, είναι άλλη μια προσθήκη στο χάρτη του μυκονιάτικου clubbing αυτό το καλοκαίρι.

13) 180ο Sunset                     

typeImage-0

Castle Panigirakis, Μύκονος (Χώρα) 846 00

Το 180º sunset bar-Mykonos λίγο έξω από τη Χώρα είναι ό,τι ακριβώς υποδηλώνει το όνομά του. Καταρχάς φέρνει στο νησί κάτι που λείπει από το "παζλ" του: ένα lounge spot χαλάρωσης αποκλειστικά αφιερωμένο στα ηλιοβασιλέματα. Εμπνευσμένα cocktails και ποιοτικά ποτά, συνυπάρχουν με έναν μοντέρνο χαλαρωτικό χώρο και chill out ρυθμούς μουσικής προκαλώντας ένας αποτέλεσμα που συναρπάζει. Κι όλα αυτά με την υπέροχη θέα της Δήλου.

WHERE TO STAY

1) Bill and Coo Suites

typeImage-0

Παραλία Μεγάλη Άμμος, 846 00

Μια ρομαντική όαση, όπου το μινιμαλιστικό design συναντά την απόλυτη χαλάρωση, το ξενοδοχείο Bill & Coo Suites and Lounge της Μυκόνου, διακεκριμένο μέλος του ομίλου Small Luxury Hotels, είναι ένα γαλήνιο, εκπληκτικό, παραδεισένιο καταφύγιο πολυτέλειας.

2)Dreambox Suites

typeImage-0

      Κόρφος 846 00 

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία του Kitesurfer Korfos και τη διάσημη παραλία του Ορνού, το Dreambox είναι καλά κρυμμένο και σας περιμένει. Κομψό και πολυτελές σε κάθε λεπτομέρεια, είναι ιδανικό για όλους εσάς που θέλετε να γνωρίσετε την ομορφιά των Κυκλάδων, να ανακαλύψετε τον διάσημο τρόπο ζωής του νησιού.

3)Cavo Tagoo

typeImage-0

84600, Μύκονος

Ανάμεσα στα πρώτα ξενοδοχεία που ιδρύθηκαν και ακόμα ένα από τα καλύτερα πολυτελή συγκροτήματα, το Cavo Tagoo βλέπει προς τη θάλασσα από την πλαγιά του, κοντά στη Χώρα, στη Μύκονο. Είναι ένα κομψό (και συνήθως πλήρες) ξενοδοχείο που προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια, με ιδιωτικές πισίνες και γενναιόδωρο πρωινό.

4)Kensho Hotel

typeImage-0

Ornos Beach, Ορνός , Μύκονος  846 00 

Εμπνευσμένα από τα συναισθήματα που δημιουργεί το φως του ουρανού και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, τα ξενοδοχεία Kenshō, συνδυάζουν τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με παροχές που μετατρέπουν τις διακοπές σας σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας.

5)Leto Hotel

typeImage-0

Μύκονος (Χώρα) 846 00

Το Ξενοδοχείο Leto είναι μοναδικό στο νησί της Μυκόνου, λόγω της ιδανικής τοποθεσίας του στο παραλιακό δρόμο του Παλιού Λιμανιού και στο κέντρο της Χώρας. Το Leto προσφέρει υπηρεσίες και παροχές υψηλών προδιαγραφών από το 1953 – οπότε και αποτέλεσε το πρώτο Ξενοδοχείο Α' κατηγορίας στη Μύκονο!

6)The Wild

typeImage-0

    Καλαφάτη,  Μύκονος 846 00

Το καλύτερο πράγμα για το ξενοδοχείο Wild είναι η θέση του.

Βρίσκεται σε μια άκρη του νησιού που παραμένει ακατέργαστη και καθαρή, το Wild βλέπει πάνω από μια μικροσκοπική

Παραλία.

7)Semeli

typeImage-0

Περιοχή Ροχάρι, Μύκονος Χώρα, 84600

Μόνο λίγα λεπτά στον μικροσκοπικό κόσμο του Σεμέλη αρκούν για να σας απομακρύνουν από τον έντονο ρυθμό της Μυκόνου και να σας καθοδηγήσουν στην τέλεια ατμόσφαιρα των καλοκαιρινών διακοπών. Το Semeli είναι ένας πραγματικός γαλήνιος παράδεισος στον παραδοσιακό οικισμό Rochari.

Και φυσικά, μην ξεχάσετε να μας επισκεφθείτε στο κατάστημα μας στην Μύκονο στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Χώρα!

Η Νανά, η Μαριλένα και η Μαρία ανυπομονούν να σας γνωρίσουν και να δημιουργήσετε μαζί μοναδικούς συνδυασμούς!

typeImage-0

 

Τα πιο δημοφιλή