Home page
espa info

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ!

18 Οκτ 2023

typeImage-0

Η μέρα του γάμου αποτελεί ξεχωριστή για κάθε γυναίκα και θέλει να μείνει για πάντα χαραγμένη στη καρδιά της. Όποιο και να είναι το στυλ της, το μόνο σίγουρο είναι πως θα θέλει να βλέπει τις φωτογραφίες της μέρας εκείνης μετά από χρόνια και να της δημιουργούνται θετικά συναισθήματα.

Επειδή οι εποχές και η μόδα αλλάζουν, καλό είναι μια νύφη να επιλέγει ένα πιο κλασσικό στυλ που θα παραμείνει αναλλοίωτο στο χρόνο. Αφού καταλήξει στην επιλογή του νυφικού και του χτενίσματος, θα πρέπει να βρει και το ιδανικό αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει το look της.

Για παράδειγμα, εάν τα μαλλιά μαζευτούν επάνω, τα καρφωτά σκουλαρίκια αποτελούν την ιδανική επιλογή. Είτε πρόκειται για πέρλες, είτε για ζιργκόν, μπορούν εξίσου να δημιουργήσουν ένα σικ αποτέλεσμα.

Εάν τα μαλλιά παραμείνουν κάτω, προτιμήστε μεγάλα σκουλαρίκια σε μακριά γραμμή με εντυπωσιακές ημιπολύτιμες πέτρες για ένα πιο glam αποτέλεσμα.

Εάν πάλι το στυλ είναι πιο rock, τα ear cuffs είναι αυτά που θα σας λύσουν τα χέρια. Είτε σε απλή γραμμή, είτε διακοσμημένα με ζιργκόν, το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσετε!

title

Οι επιλογές είναι αμέτρητες και η Άννα Μαρία Μαζαράκη έχει φροντίσει ώστε να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη συλλογή με κοσμήματα γι’ αυτή τη περίσταση που θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα.

Δείτε όλη τη συλλογή εδώ με σκουλαρίκια για γάμο!

Τα πιο δημοφιλή