Home page
espa info

ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΔΙΟΥ | ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ!

02 Αυγ 2023

typeImage-0

Όπως κάθε καλοκαίρι οι αλυσίδες ποδιού πρωταγωνιστούν! Μαζί θα δούμε πως να τις συνδυάσουμε αλλά και πως θα επιλέξουμε την κατάλληλη αλυσίδα ανάλογα την περίσταση!

 

Σκεφτείτε με βάση τα παπούτσια σας: Τα πόδια φαίνονται καλύτερα όταν συνδυάζονται με παπούτσια που τα αναδεικνύουν. Σανδάλια, σαγιονάρες, ανοιχτές γόβες ή ακόμα και φλατ είναι εξαιρετικές επιλογές καθώς επιτρέπουν στις αλυσίδες ποδιού να φαίνονται. Αποφύγετε να φοράτε μανδύα με μπότες ή παπούτσια με κλειστές μύτες, καθώς μπορεί να κρύβουν την ομορφιά του αξεσουάρ.

Anklets Layering: Για μια μοντέρνα και μποέμ εμφάνιση, σκεφτείτε να βάλετε πολλές αλυσίδες στον ίδιο αστράγαλο. Συνδυάστε και ταιριάξτε διαφορετικά στυλ, μήκη και υφές για να δημιουργήσετε έναν μοναδικό και εντυπωσιακό συνδυασμό. Κρατήστε τα υπόλοιπα αξεσουάρ σας ελάχιστα και δώστε έμφαση στα πόδια!

Σωστή τοποθέτηση: Η ιδανική τοποθέτηση μιας αλυσίδας ποδιού είναι ακριβώς πάνω από το οστό του αστραγάλου ή λίγο πάνω από αυτό. Αυτό επιτρέπει στο πόδι να κινείται ελεύθερα. Αποφύγετε να φοράτε την αλυσίδα πολύ χαμηλά στο πόδι, καθώς μπορεί να προκαλέσει δυσφορία ή να πιαστεί στα παπούτσια.

title

Αναμείξτε μέταλλα και υλικά: Μην φοβάστε να αναμίξετε μέταλλα και υλικά όταν επιλέγετε το ποδαράκι σας. Συνδυάζοντας χρυσό και ασήμι ή προσθέτοντας μερικές πολύχρωμες χάντρες ή γούρια, μπορεί να προσθέσει ενδιαφέρον και να δημιουργήσει μια πιο εκλεκτική και εξατομικευμένη εμφάνιση.

Με βάση την περίσταση: Οι λεπτές αλυσίδες με μικρά γούρια ή ημιπολύτιμους λίθους είναι ιδανικές για casual ντύσιμο και καθημερινές εμφανίσεις, ενώ πιο περίτεχνα σχέδια με περίπλοκα μοτίβα ή μεγαλύτερες χάντρες μπορούν να είναι υπέροχα για ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι.

Συντήρηση και φροντίδα: Για να διατηρήσετε τις αλυσίδες σας αφαιρέστε τις πριν κολυμπήσετε, κάνετε μπάνιο. Αποφύγετε την έκθεσή τους σε λοσιόν, καθώς μπορεί να θαμπώσουν τη λάμψη του μετάλλου ή να καταστρέψουν τους ευαίσθητους ημιπολύτιμους λίθους.

title

Τα πιο δημοφιλή