Home page
espa info

WHAT JEWELRY WILL YOU COMBINE WITH YOUR NYE OUTFIT?

28 Δεκ 2021

typeImage-0

Διανύουμε σίγουρα τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου! Όλα γύρω μας στολισμένα και εμείς ανυπομονούμε για την παραμονή της πρωτοχρονιάς! Έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ να γιορτάσουμε αυτή την ημέρα και να υποδεχτούμε με αισιοδοξία ένα νέο έτος που δεν θα μας στερήσει στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα όπως γίνεται τα 2 τελευταία χρόνια λόγω της κατάστασης!

Οι προετοιμασίες λοιπόν έχουν ήδη ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς! Εμείς οι γυναίκες όπως είναι αναμενόμενο, θέλουμε να είμαστε λαμπερές! Η λάμψη λοιπόν είναι συνώνυμο των κοσμημάτων οπότε θα πρέπει να έχουμε καταλήξει νωρίς τι θα επιλέξουμε για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Μπορεί η τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ να θέλουν το πρόσωπο καθαρό και την φυσική ομορφιά να πρωτοστατεί, ωστόσο φέτος τα εντυπωσιακά κοσμήματα είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση

Μην φοβηθείτε λοιπόν τα μεγάλα σκουλαρίκια με ημιπολύτιμες πέτρες που θα απογειώσουν το look σας! Άλλωστε αν δεν τα βάλετε στο ρεβεγιόν, πότε; Συνδυάστε τα με maxi μαύρο φόρεμα και δημιουργήστε το απόλυτο style!

 

title

Επίσης, τα δαχτυλίδια σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον στο τραπέζι! Αναδείξτε τα δάχτυλα σας με layering από δαχτυλίδια με multi χρώματα και τραβήξτε όλα τα βλέμματα επάνω σας!

Ό,τι και να επιλέξετε, να θυμάστε πως σημασία έχει να αισθανόμαστε εμείς καλά και αυτό σίγουρα θα βγει προς τα έξω!

 

title

Τα πιο δημοφιλή