Home page
espa info

VALENTINE’S DAY MOOD!

10 Φεβ 2023

typeImage-0

Ο πιο ρομαντικός μήνας του έτους είναι εδώ! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε πως έχει συνδυαστεί απόλυτα με την γιορτή των ερωτευμένων.

Αν και την αγάπη μας πρέπει να την δείχνουμε έμπρακτα όλο τον χρόνο, τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία να προσφέρουμε στον σύντροφο μας ένα όμορφο δώρο, δείχνοντας έτσι την αφοσίωσή μας ως προς το πρόσωπο του.  

Ένα κόσμημα αποτελεί μια μοναδική επιλογή για δώρο για την σύντροφο σας αλλά και την αγαπημένη σας φίλη σαν μια εκδήλωση αγάπης.

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη για ακόμα μια φορά δημιούργησε μια ξεχωριστή συλλογή για εσάς που θέλετε να χαρίσετε ένα δώρο που θα μείνει για πάντα στις καρδιές τους και στην κοσμηματοθήκη τους.

Επιλέξτε ανάμεσα σε κολιέ με διακριτικά μοτίφ με καρδιά με κρύσταλλα αλλά και με λαμπερά ζιργκόν που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Εάν όμως προτιμάτε κάτι πιο ιδιαίτερο, διαλέξτε ανάμεσα στην συλλογή με καρδιές από Murano σε χρώματα όπως μπλε, κόκκινο σε κολιέ συνδυαστικά με σκουλαρίκια!

Το σετ το οποίο αποτελείται από 2 κολιέ με μαύρο κορδόνι ασήμι 925 και κίτρινο επιχρύσωμα 24Κ με μοτίφ καρδιά και ζιργκόν, θα κλέψει τις εντυπώσεις γιατί τι ποιο ωραίο να ξέρετε πως κάποιος φοράει το άλλο μισό κόσμημα από το δικό σας!

 

title

Επίσης, στην ανανεωμένη ανδρική συλλογή θα βρείτε μεγάλη ποικιλία που θα ικανοποιήσουν τον σύντροφο ή φίλο σας!

Αφεθείτε στην μαγεία αυτής της υπέροχης γιορτής και χαρίστε ακόμη και στον εαυτό σας ένα από αυτά τα διαχρονικά κοσμήματα!

 

Δείτε όλη μας την συλλογή online ή στα φυσικά καταστήματα!

Τα πιο δημοφιλή