Home page
espa info

VALENTINE’S DAY! Η ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

02 Φεβ 2024

typeImage-0

Η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου, αυτή των ερωτευμένων, πλησιάζει και εμείς απλά ανυπομονούμε! Για τους ερωτευμένους μπορεί κάθε μέρα να μοιάζει με γιορτή όταν την μοιράζονται με το έτερον τους ήμισυ, όμως σχεδόν κάθε τι έχει τη δική του μέρα, έτσι και οι ερωτευμένοι τώρα έχουν τη τιμητική τους!

Είθισται την μέρα αυτή τα ερωτευμένα ζευγάρια να ανταλλάσσουν δώρα μεταξύ τους τα οποία αποτελούν κίνηση ανιδιοτελής αγάπης και έρωτα.  Όπως είναι λογικό, όλοι θέλουμε να κάνουμε τα πιο ιδιαίτερα δώρα που όταν θα το δει το ταίρι μας θα ενθουσιαστεί!

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη τιμώντας την μέρα αυτή, δημιούργησε με πολλή αγάπη, την πιο ρομαντική Valentines Day Collection, που προσφέροντας αυτά τα δώρα, θα μείνουν σίγουρα χαραγμένα στην καρδιά του άλλου για πολλά χρόνια.

Η συλλογή αυτή αποτελείται από κολιέ και σκουλαρίκια από γυαλί Murano σε διάφορες αποχρώσεις όπως κόκκινο, μαύρο, πράσινο και γαλάζιο αλλά και από κοσμήματα με ημιπολύτιμες πέτρες και ζιργκόν.

 

title

Για εσάς που θέλετε κάτι αναλλοίωτο στον  χρόνο, επιλέξτε κοσμήματα από την  Diamond Collection η οποία είναι αφιερωμένη στην ομορφιά των πολύτιμων λίθων. Σχεδιασμένα σε χρυσό 14Κ και 18Κ και δεμένα με πολύτιμους λίθους όπως διαμάντι, ζαφείρι, τοπάζι, ρουμπίνι και σμαράγδι αποτελούν μια εξαιρετική προσιτή επιλογή για ένα πολυτελές και ξεχωριστό δώρο.

Τέλος, για τον σύντροφο σας επιλέξτε ένα κόσμημα αγάπης από την ανδρική συλλογή. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα κοσμημάτων, θα βρείτε αυτό που του ταιριάζει!

Ανακαλύψτε περισσότερα online και στα φυσικά μας καταστήματα!

 

Τα πιο δημοφιλή