Home page
espa info

VALENTINE’S DAY! ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

25 Ιαν 2024

typeImage-0

H πιο ρομαντική μέρα του χρόνου πλησιάζει! Τα περισσότερα ζευγάρια, θέλοντας έτσι να δείξουν την αγάπη τους στο άλλο τους μισό, ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να είναι όλα όπως ακριβώς το έχουν φανταστεί! Η αλήθεια είναι πως τα λουλούδια και και τα δωράκια έχουν την τιμητική τους!

Η πρώτη σκέψη που κάνουμε όλοι λοιπόν, είναι τι δώρο θα κάνουμε στον αγαπημένο μας.  Μήπως όμως ήρθε η στιγμή που πρέπει να σκεφτούμε πως πρέπει πάνω απ’ όλα να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε λίγο παραπάνω; Συνήθως μας βάζουμε σε δεύτερη μοίρα και ξεχνάμε πόσο σημαντικοί είμαστε!

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη και η ομάδα της, για ακόμα μία φορά δημιούργησαν με πολλή αγάπη, τα πιο ρομαντικά κοσμήματα, ιδανικά για να τα χαρίσετε στον εαυτό σας, την αγαπημένη σας φίλη ή την μητέρα σας!

Τα καινούργια κολιέ και σκουλαρίκια από την συλλογή Murano, θα σας ενθουσιάσουν! Θα τα βρείτε σε πολλές αποχρώσεις όπως κόκκινο, πράσινο και μπλε, και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ξέρετε ποιο να διαλέξετε! Αν και το μοτίφ είναι καρδιά, τα συγκεκριμένα κοσμήματα είναι ιδανικά για να τα φοράτε όλο το χρόνο, είτε μόνα τους, είτε συνδυαστικά με άλλα αξεσουάρ!

 

title

Επίσης, all time classic κοσμήματα με αλυσίδα και μοτίφ καρδιά, περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Είναι αυτά τα κοσμήματα που αποτελούν την πιο safe επιλογή καθώς ικανοποιούν πάντα όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες!

 

title

Μπορείτε να δείτε αμέτρητες επιλογές κοσμημάτων στην Valentines Day συλλογή που θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα σας βοηθήσουν να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας! Γιατί τελικά αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία!

Τα πιο δημοφιλή