Home page
espa info

ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!

23 Δεκ 2021

typeImage-0

Κάθε Χριστούγεννα μας γεννιέται αυτή η απορία: τι θα φορέσουμε στα τραπέζια και στις βραδυνές εξόδους με τους αγαπημένους μας. Καθώς πέρσι ήταν μια δύσκολη χρονιά και δεν ευχαριστηθήκαμε όσο θέλαμε τις γιορτές, φέτος με προσοχή πάλι ας διασκεδάσουμε όσο μπορούμε!

 

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν υπερβολή, λάμψη και glam εμφανίσεις που δεν μπορούμε να φορέσουμε τόσο πολύ άλλες στιγμές της χρονιάς. Όσο να ναι είναι πολύ διαφορετική η αίσθηση του να φοράς κάτι extravagant και εντυπωσιακό. Φορέστε ολόσωμες φόρμες σε βελούδινο ύφασμα, φορέματα με παγιέτες ή το δερμάτινο παντελόνι σας με ένα one shoulder top σε μεταλλιζέ χρώμα.

Τι κοσμήματα όμως θα επιλέξετε για αυτές τις εμφανίσεις; Πως θα συνδυάσετε το outfit σας με λαμπερά κοσμήματα; Η ομάδα της Άννας Μαρία Μαζαράκη είναι εδώ για να σας λύσει κάθε απορία.

 

Αν επιλέξετε ολόσωμη φόρμα είτε σε καμπάνα είτε σε στενή γραμμή, προτιμήστε μακριά κολιέ σε αλυσίδα ή κολιέ που γίνονται διπλά με μονόπετρα και χρωματιστές ημιπολύτιμες πέτρες. Προσθέστε σταθερά βραχιόλια με κίτρινο επιχρύσωμα και λευκή επιροδίωση.

 

 

title

Αν πάλι είστε λάτρεις του φορέματος, με ένα LBD ή με ένα πιο μακρύ σε στυλ lingerie, σας προτείνουμε κολιέ τσόκερ με ημιπολύτιμες πέτρες για ένα 90’s look. Φορέστε πολλά δαχτυλίδια μαζί με ημιπολύτιμες πέτρες και πιο λεπτά για το απόλυτο stack.

 

 

Συνδυάστε το δερμάτινο παντελόνι ή την mini φούστα σας με λαμπερά top και εντυπωσιάστε με glam σκουλαρίκια. Διαλέξτε ανάμεσα σε σχέδια με σμάλτο, με μαργαριτάρια και πολύχρωμα ζιργκόν που θα απογειώσουν το look σας!

 

title

Τα πιο δημοφιλή