Home page
espa info

ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΙΟ CHIC ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ!

03 Φεβ 2023

typeImage-0

Εμείς οι γυναίκες ως γνωστών έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη στα κοσμήματα. Τα κολιέ είναι εκείνα που θεωρούνται πιο εύκολα σε καθημερινή χρήση καθώς φοριούνται στο λαιμό και πραγματικά κάποιες φορές είναι σαν να μη τα φοράμε καθόλου. Ειδικά όταν πρόκειται για minimal σχέδια μπορεί να περάσει και τεράστιο χρονικό διάστημα χωρίς να βγουν από πάνω μας!

Έχετε αναρωτηθεί όμως γιατί κάποια κοσμήματα είναι λίγο πιο ιδιαίτερα από άλλα;

Ποιος δεν έχει φορέσει κάποια στιγμή στη ζωή του ένα κολιέ που έχει το μονόγραμμά του;

Η αλήθεια είναι ότι η τάση του κολιέ με μονόγραμμα είναι πολύ παλιά. Ιδιαίτερα δημοφιλή ήταν τα μονογράμματα κατά τη βικτωριανή περίοδο, υποδηλώνοντας τον πλούτο και την ανώτερη κοινωνική τάξη, γι' αυτόν που τα φορούσε. Αυτή η τάση φαίνεται να ξεκίνησε μέσα στην Αφροαμερικανική κοινότητα, με τους ράπερ να είναι οι πρώτοι που την υιοθέτησαν, με σκοπό να θέλουν να δηλώσουν με αυτό τον τρόπο την προσωπική τους ταυτότητα.

Με το πέρασμα των χρόνων, η τάση του κολιέ με μονόγραμμα γνώρισε μια μικρή κάμψη. Ωστόσο, πρόσφατα η τάση αυτή έχει επιστρέψει δυναμικά καθιερώνοντας το κολιέ με μονόγραμμα ως ένα αξεσουάρ που συνδυάζει άψογα το μοντέρνο με το ρετρό στυλ. Αναμφίβολα, στην επιστροφή αυτής της τάσης έπαιξε σημαντικό ρόλο η υιοθέτησή της από διασημότητες και ηθοποιούς που ούτως ή άλλως επηρεάζουν σημαντικά το ευρύ κοινό ως προς τις στυλιστικές προτιμήσεις τους.

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη δημιούργησε μία υπέροχη συλλογή με ιδιαίτερα μονογράμματα όπου χαρακτηριστικό τους είναι οι ακτίνες επάνω στο μοτίφ αλλά και το διακριτικό μαργαριταράκι που το συνοδεύει.  Ιδανικά για να συνδυάζονται με άλλα κολιέ ώστε να δημιουργούνται απίστευτα layering. Επίσης, τα μονογράμματα θεωρούνται από τις πιο κλασσικές επιλογές δώρου σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο τη μέρα της γιορτής του και όχι μόνο!

 

title

Μπορείτε να ανακαλύψετε όλη τη συλλογή εδώ!

Τα πιο δημοφιλή