Home page
espa info

SO MANY RINGS! NOW ON SALE -20% !

06 Φεβ 2024

typeImage-0

‘Αν και βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά του Φεβρουαρίου, το μυαλό αν όχι όλων, των περισσοτέρων, ταξιδεύει σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Πόσο μάλλον αυτές τις μέρες που ο ήλιος έχει κάνει και πάλι την εμφάνιση του, είναι λογικό να αναπολούμε τέτοιες στιγμές. Ειδικά εμείς οι γυναίκες, κάποιες τέτοιες στιγμές, μπαίνουμε στην διαδικασία να κάνουμε μία ανανέωση τόσο στην ντουλάπα μας τόσο και στην κοσμηματοθήκη μας. Η εορταστική περίοδος έχει τελειώσει αρκετό καιρό τώρα για αυτό είναι η στιγμή να αφήσουμε λίγο στην άκρη την υπερβολή και τα έντονα στοιχεία και να επιλέξουμε κοσμήματα για  

‘Αν και βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά του Φεβρουαρίου, το μυαλό αν όχι όλων, των περισσοτέρων, ταξιδεύει σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Πόσο μάλλον αυτές τις μέρες που ο ήλιος έχει κάνει και πάλι την εμφάνιση του, είναι λογικό να αναπολούμε τέτοιες στιγμές. Ειδικά εμείς οι γυναίκες, κάποιες τέτοιες στιγμές, μπαίνουμε στην διαδικασία να κάνουμε μία ανανέωση τόσο στην ντουλάπα μας τόσο και στην κοσμηματοθήκη μας. Η εορταστική περίοδος έχει τελειώσει αρκετό καιρό τώρα για αυτό είναι η στιγμή να αφήσουμε λίγο στην άκρη την υπερβολή και τα έντονα στοιχεία και να επιλέξουμε κοσμήματα για all day looks.

Τα δαχτυλίδια είναι από τα must have κοσμήματα καθώς φοριούνται ανεξαιρέτως περιστάσεως. Τα minimal σχέδια όμως είναι αυτά που προτιμώνται περισσότερο.

Συνήθως ή τα φοράμε πολλά μαζί σε ένα δάχτυλο για ένα chic ring stack ή μόνα τους σε ένα χέρι για πιο ήρεμο look.

Τα νέα σχέδια είναι εδώ για να δημιουργήσετε elegant συνδυασμούς για εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Επιλέξτε ανάμεσα σε minimal σχέδια, είτε σκέτα, είτε με ζιργκόν και φορέστε πολλά μαζί. Κλασσικά κομμάτια που μπορεί να μην κάνουν μπαμ με την πρώτη ματιά αλλά σας συνοδεύουν σε όλες τις περιστάσεις.

Εάν προτιμάτε τα πιο έντονα σχέδια, σας προτείνουμε δαχτυλίδια με εντυπωσιακές ημιπολύτιμες πέτρες, κατάλληλες για να προσθέστε ένα pop of color στα σύνολα σας!

title

Τώρα έχετε έναν λόγο παραπάνω να αποκτήστε τα αγαπημένα σας δαχτυλίδια μιας και θα επωφεληθείτε της έκπτωσης -20% ! Εσείς θα το χάσετε;

 

Ανακαλύψτε περισσότερα online αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

 

Τα πιο δημοφιλή