Home page
espa info

NEW SPRING COLLECTION IS HERE!

20 Μαρ 2024

typeImage-0

Καλωσορίζουμε την άνοιξη με τη νέα Συλλογή Κοσμημάτων από λουλούδια! Καθώς οι ηλιόλουστες μέρες είναι όλο και περισσότερες, η άνοιξη φέρνει μια αίσθηση ανανέωσης και αναζωογόνησης.

Είναι η τέλεια εποχή για να ανανεώσετε το στυλ σας και να προσθέσετε μια δόση φρεσκάδας στην εμφάνισή σας με την πιο colorful ανοιξιάτικη συλλογή από ‘Άννα Μαρία Μαζαράκη!

 

Οι λουλουδένιες λεπτομέρειες δίνουν μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και θηλυκότητας σε κάθε κομμάτι της συλλογής μας. Εντυπωσιακά σκουλαρίκια σε αποχρώσεις όπως φούξια, πορτοκαλί, κίτρινο και τυρκουάζ αποτελούν την απόλυτη τάση της άνοιξης και τα πιο κατάλληλα κοσμήματα για colorblocking.

 

Τι είναι όμως το colorblocking;

 

Η βασική αρχή του color blocking είναι ο συνδυασμός διαφορετικών χρωμάτων και αποχρώσεων σε ένα σύνολο.

Τα βασικά χρώματα είναι το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε και μετά ακολουθούν τα παράγωγά τους που είναι το πράσινο, το μωβ και το πορτοκαλί.

 

title

Είτε αναζητάτε το τέλειο δώρο για κάποιον αγαπημένο σας, είτε για εσάς, η ανοιξιάτικη συλλογή με λουλούδια είναι η ιδανική επιλογή. Με μια ποικιλία από κομψά κοσμήματα που αντιπροσωπεύουν τη φρεσκάδα και την ομορφιά της άνοιξης, θα βρείτε το τέλειο δώρο που θα φέρει χαρά και ενθουσιασμό.

Ανακαλύψτε την συλλογή μας και αποκτήστε κομψά και εντυπωσιακά κοσμήματα που θα αναβαθμίσουν το στυλ σας.

Δείτε όλη τη συλλογή onlineκαι στα καταστήματα μας!

Τα πιο δημοφιλή