Home page
espa info

ΜΑΡΤΑΚΙΑ!

15 Φεβ 2024

typeImage-0

Βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου, πράγμα που σημαίνει πως η Άνοιξη είναι πολύ κοντά! Ο Μάρτιος πλησιάζει και το αγαπημένο έθιμο όλων, που δεν είναι άλλο από τα βραχιόλια μαρτάκια, είναι στο προσκήνιο. Τα μαρτάκια μας λοιπόν μόλις κατέφθασαν! Μια μικρή δόση από άνοιξη είναι αυτό που αδιαμφισβήτητα  χρειαζόμαστε για να μας ανεβάσει λίγο την διάθεση.

Λαμβάνοντας έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα και την λαϊκή παράδοση, όπου συνήθιζαν να φορούν στα παιδιά βραχιόλια φτιαγμένα από λευκή και κόκκινη κλωστή, με σκοπό να προστατεύονται από τον ήλιο του Μαρτίου, δημιουργήσαμε και εμείς τη δική μας συλλογή Μάρτηδων χαρίζοντας τους την όψη πολυτελούς κοσμήματος 

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη φέτος όπως και κάθε χρονιά δημιούργησε τα πιο ευφάνταστα Μαρτάκια που θα βρείτε για να μην σας “κάψει” ο ήλιος όπως λέμε!

Αποτελούνται από διάφορα σχέδια εκ των οποίων υπάρχει ένα αντρικό!

Τα μαρτάκια (φτιαγμένα στο χέρι) έχουν τα πιο statement μοτίφ όπως ματάκι, σταυρουδάκι αλλά και κύλινδρος. Τώρα που με αγορά ενός βραχιολιού μάρτη, παίρνετε δώρο ένα παιδικό μαρτάκι είναι η ιδανική περίπτωση να δωρίσετε σε ένα μικρό φίλο το βραχιολάκι που θα λατρέψει! Τι καλύτερο από ένα μαρτάκι που θα μας φέρει προστασία αλλά και λίγη τύχη μέσα σε αυτή την εποχή που ζούμε!

 

title

Φορέστε όσα περισσότερα μπορείτε αν θέλετε ένα πιο funky αποτέλεσμα!

Θα τα βρείτε σε όλα μας τα φυσικά καταστήματααλλά και online!

Τα πιο δημοφιλή