Home page
espa info

ΙΔΕΕΣ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ!

17 Μάιος 2023

typeImage-0

Η γιορτή του Κων/νου και Ελένης είναι σε λίγες μόνο μέρες και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το πιο fashionable δώρο για τους αγαπημένους σας.

Επειδή σίγουρα έχετε κάποιον που γιορτάζει εκείνη την ημέρα, κάντε μια λίστα με τις επιλογές που θα μπορούσατε να χαρίσετε.

Άλλωστε η χαρά του να χαρίζεις ένα δώρο κάποιες φορές, είναι μεγαλύτερη και από το να αγοράζεις κάτι για εσένα.

Είτε πρόκειται για κάποιο συμβολικό δώρο είτε για κάτι πιο προσωπικό και ιδιαίτερο, δείτε τις παρακάτω επιλογές!

Για την Ελένη και την Κωνσταντίνα, σας προτείνουμε κοσμήματα από την νέα συλλογή Ύδρα η οποία αποτελείται από κολιέ και βραχιόλια με μαύρο καουτσούκ και μοτίφ σε ασήμι 925 όπως μάτι, σταυρό αλλά και άλλα περίτεχνα σχέδια που θα φορεθούν όσο τίποτα αυτό το καλοκαίρι. Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να μην σας προτείνουμε κοσμήματα από την συλλογή 'EYE SEE YOU' όπου χαρακτηριστικό της είναι τα μάτια σε έντονα χρώματα κάνοντας μας να νοσταλγούμε το Καλοκαίρι.

Τα σταθερά βραχιόλια πρωταγωνιστούν και αυτό το καλοκαίρι σε λευκή επιροδίωση και με κίτρινο επιχρύσωμα!

 

title

Για τον Κωνσταντίνο, επιλέξτε κοσμήματα από την ανδρική σειρά όπως μακραμέ βραχιόλια με αιματίτη, με όνυχα ή το statement μακραμέ ματάκι μας!

 

title

Επισκεφτείτε τα φυσικά μας καταστήματα για να δείτε από κοντά απεριόριστες επιλογές δώρων τόσο για τους άλλους όσο και για εσάς!

Τα πιο δημοφιλή