Home page
espa info

EASTER CANDLES FOR 2022

12 Απρ 2022

typeImage-0

Το Πάσχα είναι πολύ κοντά, αν και η προσοχή μας στρέφεται περισσότερο στα ρομαντικά σύνολα και τα χρωματιστά κοσμήματα που κάνουν ήδη την εμφάνιση τους τις ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το απαραίτητο αξεσουάρ των ημερών που δεν είναι άλλο από την πασχαλινή λαμπάδα.

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη και η ομάδα της δημιούργησαν τις πιο ξεχωριστές αρωματικές λαμπάδες. Παστέλ αποχρώσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση και εντυπωσιακά designs είναι λίγα από τα στοιχεία που κυριαρχούν και τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

Θα τις βρείτε σε 5 διαφορετικά χρώματα όπως γαλάζιο, ροζ, μέντα, εκρού και γκρι ανθρακί. Το χειροποίητο κολιέ με μαύρο κορδόνι και πέτρα αχάτη το οποίο κοσμεί τη λαμπάδα θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Το ιδιαίτερο δέσιμο της πέτρας από το δέντρο της ζωής το κάνει να μοιάζει μοναδικό. Extra tip η μοναδική μυρωδιά τους!

Μην ξεχνάτε πως το κόσμημα που συνοδεύει την λαμπάδα μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες συνοδεύοντας σας στις καλοκαιρινές διακοπές, δίνοντάς σας ανέμελη αίσθηση λόγω του σχεδιασμού του. Συνδυάστε το με διακριτικά σκουλαρίκια σε γεωμετρικό σχήμα, ένα all day T-shirt και ένα Jean και είστε έτοιμες για μια καθημερινό casual look.

 

title

Ιδιαίτερη αίσθηση στην φετινή μας συλλογή προκαλεί η Unisex ανθρακί λαμπάδα η οποία συνοδεύεται από ένα υπέροχο μπρελόκ-μάτι σε λευκή επιροδίωση. Αποτελεί ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο σας αλλά και όχι μόνο. Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε το επιλέξετε για τον εαυτό σας είτε για κάποιον άλλον θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας διατηρώντας έτσι ζωντανή τη γλυκιά ανάμνηση των ημερών αυτών.

 

Εσείς ακόμα να πάρετε την αγαπημένη σας λαμπάδα;

 

typeImage-0

Τα πιο δημοφιλή