Home page
espa info

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 16 | ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

19 Μάιος 2023

typeImage-0

Με χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε την ανακαίνιση του καταστήματος μας στην οδό Βουκουρεστίου.

 Με την ανακαίνιση αυτή μεταμορφώσαμε πλήρως το εμβληματικό μας κατάστημα στην οδό Βουκουρεστίου 16 και εκσυγχρονίσαμε την αγοραστική εμπειρία των πελάτων μας.

 

Το πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημά μας διαθέτει μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό. Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά του καταστήματός μας είναι η υπερσύγχρονη οθόνη led που έχει πλέον αντικαταστήσει την μπροστινή βιτρίνα του καταστήματος και αναδεικνύει την ομορφιά και τη λεπτομέρεια του κάθε κοσμήματος. Επιτρέπει να περιηγηθείτε στις συλλογές μας και να δείτε κάθε κόσμημα μας σε digital, 3D μορφή καθώς «αιωρείται» μπροστά από το κατάστημα, στριφογυρνά και μεγεθύνεται, κάνοντας αισθητή τη παρουσία του στον γνωστό πεζόδρομο της Αθήνας. Τα κορίτσια μας, η ‘Έφη, η Μαρία, η Γιώτα και η Θεοδώρα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν στις συλλογές μας και να σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο κόσμημα που ταιριάζει στο γούστο και το στυλ σας.

 

Είμαστε υπερήφανοι για κάθε κόσμημα που σχεδιάζουμε και πουλάμε και το πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημά μας αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών. Είτε ψάχνετε ένα ξεχωριστό δώρο είτε θέλετε να ανανεώσετε τη συλλογή σας, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε στο πρόσφατα ανακαινισμένο εμβληματικό μας κατάστημα!

 

Σας προσκαλούμε να έρθετε και να ζήσετε από κοντά την εμπειρία του καταστήματός μας καθώς και να μοιραστείτε μαζί μας την γνώμη σας.

 

Σας περιμένουμε!

Βουκουρεστίου 16 Αθήνα, 10671

2103636876

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

H ομάδα Κ2Β ανέλυσε διεξοδικά την ανάγκη της επιχείρησης Άννα Μαρία Μαζαράκη για προβολή περιεχομένου στα καταστήματά της και πρότεινε την ολοκληρωμένη λύση ψηφιακής σήμανσης SIGNAGE 2 DISPLAY. Η λύση αυτή περιλαμβάνει τον εξοπλισμό με επαγγελματικές οθόνες ψηφιακής σήμανσης και LED panel, την εγκατάστασή τους εντός του χώρου των καταστημάτων, τη διασύνδεσή τους με το κεντρικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, την ανανέωση του περιεχομένου από την ομάδα Κ2Β, αλλά και την after sales υποστήριξη.

Το έργο πέρα από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση της ψηφιακής βιτρίνας, απαιτούσε τη δημιουργία περιεχομένου ειδικά για την digital transparent οθόνη. Η creative ομάδα της ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ Α.Ε. εκπαιδεύτηκε ώστε να δημιουργεί συστηματικά νέο περιεχόμενο με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως στην υλοποίηση του έργου αυτού έχει συμβάλει και ο οργανισμός Endeavor Greece, όπου μας έφερε σε επαφή με τη δημιουργική ομάδα της εταιρείας Hexa 360.

 

 

Τα πιο δημοφιλή