Home page
espa info

BAGS NOW ON SALE!

01 Μαρ 2024

typeImage-0

Το αξεσουάρ που δεν λείπει ποτέ από κανένα outfit και είναι η αδυναμία όλων των γυναικών, αδιαμφισβήτητα είναι οι τσάντες

Από το πρωί έως το βράδυ, σε διαφορετικές υφές, σχέδια, χρώματα και μεγέθη, η συλλογή της Άννας Μαρία Μαζαράκη, θα ικανοποιήσει τις ξεχωριστές επιθυμίες σας.

 

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τις αποκτήσετε με έκπτωση 20% σε όλα τα σχέδια. Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τη συλλογή σας με πολύ στυλ!

 

Ανακαλύψτε τις πιο hot τάσεις της σεζόν σε τσάντες που διακρίνονται για τον μοναδικό τους χαρακτήρα. Από oversized tote μέχρι minimal crossbody, διαθέτουμε το ιδανικό στυλ για κάθε προσωπικότητα.

 

Κάθε τσάντα είναι κατασκευασμένη είτε από από οικολογικό δέρμα, είτε από βελούδο και συνοδεύεται πάντα από το χαρακτηριστικό ματάκι της ΑΜΜ με σμάλτο. 

Από τα κλασικά μαύρα και καφέ, μέχρι τα ζωηρά χρώματα της άνοιξης, βρείτε την τσάντα που θα αναβαθμίσει κάθε εμφάνισή σας.

 

Κάντε το δικό σας Fashion Statement και Αναδείξτε το στυλ σας με την τέλεια τσάντα που αντανακλά την προσωπικότητά σας. Από επαγγελματικές εμφανίσεις έως casual βόλτες, έχουμε την ιδανική επιλογή.

 

title

Επωφεληθείτε τις προνομιακές τιμές και ανανεώστε τη συλλογή σας με την πιο στιλάτη τσάντα για κάθε περίσταση. 

 

Δείτε όλη τη συλλογή online αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα!

 

Τα πιο δημοφιλή