Home page
espa info

AMM X W.I.N. HELLAS | ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 8.3

07 Μαρ 2024

Η Γυναίκα μέσα από τα μάτια μας

Εάν η Ημέρα της Γυναίκας ήτανε γιορτή, στην εταιρεία μας θα γιορτάζαμε κάθε μέρα. Όμως είναι ένας διαρκής αγώνας και πολύ σημαντικό είναι να υπενθυμίζουμε η μια στην άλλη συστηματικά για τον λόγο που αγωνιζόμαστε.

Η εταιρεία κοσμημάτων ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ Α.Ε. απασχολεί πάνω από 150 εργαζομένους εκ των οποίων το 97% είναι Γυναίκες. Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο αλλά είναι από επιλογή καθώς η ομώνυμη ιδρύτρια της επιλέγει και επιμένει από το 1995 μέχρι και σήμερα να δίνει ευκαιρία στο Γυναικείο φύλλο να εξελιχθεί και να ξεχωρίσει στον δύσκολο και άκρως ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο.

Έπειτα, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην επιλογή του χρώματος το οποίο σηματοδοτεί το brand Anna Maria Mazaraki. Το φούξια χρώμα ή αλλιώς ματζέντα παραπέμπει στο Γυναικείο φύλο και σύμφωνα με την ψυχολογία των χρωμάτων, το κόκκινο που εμπεριέχει η απόχρωσή του, αντικατοπτρίζει τον δυναμισμό, τη τόλμη, την φιλοδοξία.

Για όλους εμάς, τα μέλη της ομάδας Anna Maria Mazaraki, Γυναίκα σημαίνει δύναμη. Την Ημέρα της Γυναίκας λοιπόν θα θέλαμε να κάνουμε μια υπενθύμιση σε όλες μας, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης W.I.N HELLAS για την ενδυνάμωση των Γυναικών. H W.I.N. HELLAS- Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των Γυναικών και της προώθησης της ισότητας των φύλων. Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας, δικηγόρων κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο – κοινωνική στήριξη στις Γυναίκες που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον. Παρέχει ψυχολογική στήριξη μέσω εξειδικευμένων ψυχο-εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ενδυνάμωση των Γυναικών, νομική συμβουλευτική και διασύνδεση με αρμόδιες υποστηρικτικές δομές και φορείς μέσω της γραμμής υποστήριξης Γυναικών – θυμάτων βίας.

 

Μπορείτε και εσείς να συμβάλετε στο έργο της W.I.N. HELLAS. την Παρασκευή 8.3 πραγματοποιώντας τις αγορές σας από ένα κατάστημα Anna Maria Mazaraki στην Ελλάδα ή από το https://www.annamariamazaraki.gr/el Μέρος των εσόδων εκείνης της Ημέρας θα διατεθεί στον οργανισμό ώστε να ενισχυθεί το έργο της για την Ενδυνάμωση των Γυναικών.

 

Με αγάπη,

Η ομάδα Anna Maria Mazaraki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα πιο δημοφιλή