Home page
espa info

AMM NEW COLLECTION!

21 Φεβ 2024

typeImage-0

Βρισκόμαστε στα τέλη Φεβρουαρίου και παρότι ο ήλιος μας έχει δείξει τα δόντια του αυτές τις μέρες, όλοι μας ανυπομονούμε για τις ανοιξιάτικες μέρες οι οποίες πλησιάζουν! Η μέρα μεγαλώνει και η διάθεση μας ανεβαίνει έχοντας περισσότερη όρεξη για βόλτες και εξορμήσεις.

Πάντα, στην αρχή κάθε περιόδου, θέλουμε να ανανεωνόμαστε και να αγοράζουμε ίσως κάτι καινούργιο που θα μας φτιάξει τη διάθεση! Καλωσορίζουμε λοιπόν σιγά σιγά την Άνοιξη με τις καινούργιες συλλογές της Άννας Μαρίας Μαζαράκη! Κοσμήματα που αντιπροσωπεύουν τη λάμψη, το στυλ και την καινοτομία, θα σας ενθουσιάσουν!

Η νέα συλλογή αποτελείται από δαχτυλίδια σε κίτρινη επιχρύσωση αλλά και σε καράτια, με λευκά ζιργκόν που θα σας προσφέρουν μια αίσθηση λάμψης που κλέβει τις εντυπώσεις.  Συνδυάστε πολλά μαζί για να δημιουργήσετε το απόλυτο layering

Τα κοσμήματα με σχέδιο καρδιά ήρθαν για να μείνουν! Απλά και διακριτικά κολιέ με πολύ κομψά και διαχρονικά σχέδια, με στοιχεία ρομαντισμού που στολίζουν όμορφα το λαιμό θα σας ενθουσιάσουν. Κατάλληλα για να καλύψουν τις minimal chic εμφανίσεις σας, δίχως υπερβολές

Ανακαλύψτε κομψά κοσμήματα που ολοκληρώνουν κάθε εμφάνιση. Από λεπτά κολιέ μέχρι εντυπωσιακά βραχιόλια, η συλλογή μας καλύπτει κάθε περίσταση.

title

Εμπλουτίστε τη συλλογή σας με κοσμήματα ΑΜΜ που θα αναβαθμίσουν το στυλ σας, διαθέσιμα σε όλα τα φυσικά μας καταστήματα αλλά και online!  

Τα πιο δημοφιλή