Home page
espa info

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ BLACK FRIDAY!

19 Νοε 2021

typeImage-0

Η Black Friday έχει γίνει πλέον μια αγαπημένη μας συνήθεια καθώς είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αποκτήσουμε τα προϊόντα που επιθυμούμε σε μοναδικές τιμές.

Το δύσκολο είναι να μπορέσετε να μην παρασυρθείτε σε περιττές αγορές που αργότερα θα τις μετανιώσετε και φυσικά να μην χαθούμε μέσα στις αμέτρητες επιλογές προϊόντων.

 

typeImage-0

1. Σκεφτείτε πριν αγοράσετε

Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να κρατηθείτε μπροστά σε ένα μπλουζάκι που θέλατε πολύ καιρό, εκείνα τα διακοσμητικά πραγματάκια για το σπίτι που θα τα βρείτε σε φοβερές τιμές αλλά.. μήπως εντέλει δεν τα χρειάζεστε αυτά; Γιατί δεν επιλέγετε αυτήν την μέρα να αγοράσετε ένα δώρο για την αδερφή σας, την κολλητή σας; Όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο!

 

2. Οργανωθείτε

Φτιάξτε μια λίστα με αυτά που έχετε περισσότερο ανάγκη και αποφασίστε αν όντως τα χρειάζεστε. Προσθέστε τα δώρα που θέλετε να χαρίσετε και φροντίστε να έχετε μαζί σας παντού την λίστα!

 

3. Budget!

Εδώ υπάρχει μια παγίδα! Υπολογίστε πάνω κάτω το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε για να έχετε μια επίγνωση και να μπορέσετε να μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα!

 

4. E-shop for the win

Σίγουρα μια βόλτα από τα φυσικά καταστήματα (και τα δικά μας!) για να δείτε από κοντά τα προϊόντα που θέλετε να αποκτήσετε. Είναι πολύ διαφορετικό να χαζέψετε τα υπέροχα γουράκια μας από κοντά, να δοκιμάσετε τα λαμπερά σκουλαρίκια μας. Αλλά σε όλα τα e-shop θα βρείτε περισσότερα προϊόντα που ίσως σε ένα κατάστημα δεν θα τα βρείτε. Κάντε online την παραγγελία σας για αρχή και μετά εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας να κάνετε την βόλτα σας και να επισκεφθείτε τα καταστήματα που επιθυμείτε! Ίσως με το υπόλοιπο budget που έχει μείνει να αγοράσετε κάτι που δεν θα το περιμένετε!

Τα πιο δημοφιλή