Home page
espa info

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα φθινοπωρινά κοσμήματα!

24 Οκτ 2022

typeImage-0

Από chunky χρυσές αλυσίδες και ογκώδη statement σκουλαρίκια μέχρι και εντυπωσιακά δαχτυλίδια με χρωματιστούς λίθους, τα νέα trends στα κοσμήματα είναι ακαταμάχητα και αναβαθμίζουν αυτόματα την εμφάνιση.

 

Κοσμήματα με χρωματιστούς πολύτιμους λίθους ή ζιρκόν

 

Tα σκουλαρίκια, τα κολιέ και τα βραχιόλια με τις πολύχρωμες πέτρες κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή. Η έξτρα δόση πολυτέλειας και κομψότητας που εξασφαλίζει η προσθήκη χρώματος στο κόσμημα είναι μια από τις φετινές φθινοπωρινές τάσεις

title

Chunky κολιέ

 

Φέτος θα φορεθούν επίσης, τα bold and chunky κολιέ που βάζουν την τελευταία αλλά μη εξαιρετέα πινελιά στα outfit σου, ενώ τα minimal σχέδια, θα είναι από τις hot τάσεις, χαρίζοντας έναν chic χαρακτήρα σε κάθε ρούχο, αφού μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε εμφάνιση και να την αναδείξουν με τον πιο λαμπερό τρόπο!

title

Καρφωτά σκουλαρίκια

 

 Τα χρυσά σκουλαρίκια χαρίζουν απόλυτα glam αισθητική και λάμψη στο ντύσιμό σου, ειδικά εάν επιλέξεις να τα φορέσεις με total black outfit.

title

Statement δαχτυλίδια

 

Η προσθήκη ενός δαχτυλιδιού κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο λεπτά και κάνει κάθε outfit να φαίνεται πιο sophisticated. Φέτος τα δαχτυλίδια αποκτούν όγκο, γίνονται chunky και παίρνουν γλυπτικά σχήματα, ενώ συνδυάζονται και μεταξύ τους για ένα πιο bold αποτέλεσμα. Συνδυάστε τα με classy outfits γραφείου ή elegant βραδινά.

 

 

 

title

Τα πιο δημοφιλή