Home page
espa info

ELENI MENEGAKI IN XMAS MOOD!

15 Δεκ 2022

typeImage-0

Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε σήμερα στην εκπομπή της ‘Ελένη’ την νέα συλλογή της Άννας Μαρία Μαζαράκη!

Φέτος τα Χριστούγεννα, θέλουμε να λάμπουμε όπως καμία άλλη φορά!  

 

Η φετινή μας συλλογή με γούρια, αποτελείται από τα αγαπημένα μας ρόδια που τόσο έχουν αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια, σε διάφορες αποχρώσεις. Ακόμα θα βρείτε, κρεμαστά και επιτραπέζια γούρια, μπρελόκ, αλλά και παντατίφ όπως σπιτάκι, τετράφυλλο τριφύλλι, καραβάκι και ρόδι, συνοδευόμενα από την χαρακτηριστική τους φουντίτσα για να δημιουργήσετε το δικό σας κολιέ ή βραχιόλι αλλά και να τα χρησιμοποιήσετε έτσι όπως ακριβώς είναι. Επιπλέον, η Άννα Μαρία Μαζαράκη σας προτείνει διακοσμητικά κεριά με σμάλτο σε αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου!

 

 Όσον αφορά τα κοσμήματα, χαρίστε μακριά κολιέ με κορδόνι και το ’23  ή με μακριά αλυσίδα με  μοτίφ από ημιπ. πέτρα σε διάφορες αποχρώσεις. Επίσης, θα βρείτε, μακραμέ βραχιολάκια που συνοδεύονται από μονόπετρα και ζιργκόν. Για εσάς που είστε λάτρες του minimal στυλ, προτιμήστε κολιέ με κοντή αλυσίδα με μοτίφ όπως αστέρι και πέταλο.

 

Κοσμήματα από την ΑΙΓΛΗ Collection όπου το χαρακτηριστικό τους είναι οι ημιπολύτιμες πέτρες, θα δώσουν ένα glamorous αποτέλεσμα στο look σας. Η συλλογή Ζωή η οποία αποτελείται από κοσμήματα με περίτεχνα πλέγματα και μοτίβα με ζιργκόν, θα δώσουν κομψότητα στις εμφανίσεις σας!

 

 

 

title

Δείτε όλα τα κοσμήματα που φόρεσε η Ελένη και έλαμψε εδώ!

typeImage-0

Τα πιο δημοφιλή