Home page
espa info

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ CELEBRITIES ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΑΣ OUTFITS!

16 Αυγ 2023

typeImage-0

Για ακόμα μια φορά οι αγαπημένες μας celebrities εντυπωσίασαν στις εμφανίσεις τους, απογειώνοντας το λαμπερό look τους με κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη!

Πάρτε μία γεύση από τα κοσμήματα που λατρεύουν να φορούν και υιοθετήστε looks που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη.

Η αγαπημένη μας Ελένη επέλεξε να ολοκληρώσει το look της με boho σκουλαρίκια σε έντονη γραμμή και χρώματα φωτίζοντας έτσι περισσότερο το σύνολο της και θυμίζοντας άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση σε νησί.

 

 

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Η εντυπωσιακή Μαρία Αντωνά επέλεξε να φορέσει σκουλαρίκια σε λευκή επιροδίωση με λευκά ζιργκόν, δημιουργώντας ένα glam look που το μόνο σίγουρο είναι ότι τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της.

 

Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά

Η γλυκιά Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε να αναβαθμίσει το casual outfit της με επιλογές κοσμημάτων σε λευκή επιροδίωση. Με ένα από layering από κολιέ και εντυπωσιακούς κρίκους έδωσε στο καθημερινό λευκό T-Shirt άλλο χαρακτήρα.

 

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια Τίνα Μεσσαροπούλου επέλεξε να ολοκληρώσει το σύνολο της με σκουλαρίκια από την συλλογή “ΛΗΘΗ” σε τυρκουάζ απόχρωση κάνοντας την να μοιάζει εκθαμβωτική.

 

Τίνα Μεσσαροπούλου

Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου μια από τις πιο αξιόλογες παρουσίες στο χώρο, επιλέγει κοσμήματα σε έντονη γραμμή όπως σταθερές χειροπέδες, έντονους κρίκους αλλά και μεγάλα δαχτυλίδια κυρίως σε λευκή επιροδίωση.

 

Γιώτα Τσιμπρικίδου

Γιώτα Τσιμπρικίδου

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να μας στείλετε και δικές σας φωτογραφίες φορώντας κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη στο marketing@mazaraki.eu ή κάντε tag τις φωτογραφίες σας στο Instagram Account: @annamariamazaraki ή hashtag #AnnaMariaMazaraki!

 

Τα πιο δημοφιλή