Home page
espa info

Βοηθήστε τον να σας χαρίσει το τέλειο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου…

07 Φέβ 2018

typeImage-0

Αν ζητήσετε από έναν άντρα να σας  πει τι τον εκνευρίζει περισσότερο σε μια γυναίκα, τότε -κατά πάσα πιθανότητα- θα αναφερθεί στο ότι… «οι γυναίκες δεν ξέρουμε τι θέλουμε»! Ό,τι κι αν λένε οι άντρες, ωστόσο, η αλήθεια απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα διότι και ξέρουμε τι θέλουμε και τα κατάλληλα στοιχεία δίνουμε για να δείξουμε τις προτιμήσεις μας! Το πρόβλημα είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αγαπημένοι μας δυσκολεύονται να «τα πιάσουν»!

Αρκουδάκια, κάρτες, μπαλόνια, κορνίζες και εσώρουχα είναι ξεπερασμένα. Φυσικά και μετρά η πράξη αλλά αν σας φέρει και ένα κουτάκι με κόσμημα η πράξη μετρά επί δέκα, δεν συμφωνείτε;

Εμείς ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα με όλα εκείνα τα κοσμήματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση, που θα μπορείτε να φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και που δεν θα θέλετε να τα αποχωριστείτε με τίποτα!

Τώρα πρέπει να δράσετε μεθοδικά. Δεν πρέπει να σας καταλάβει, αλλά να τον κάνετε να πιστέψει πως βρήκε το ιδανικό δώρο για εσάς ολομόναχος.  Ξεχάστε δήθεν ανοιχτό τον υπολογιστή σας στην σελίδα με το αγαπημένο σας κόσμημα, κάντε και καλά ένα  τηλεφώνημα  στην κολλητή σας λέγοντας της ποιο είναι το κόσμημα που σας έχει ξετρελάνει ή μιλήστε του για το τέλειο κόσμημα που έκαναν δώρο στην φίλη σας.

Ανακαλύψτε εδώ όλες τις προτάσεις!

typeImage-0
typeImage-0
typeImage-0
typeImage-0

Τα πιο δημοφιλή