Home page
espa info

Πείτε μας που φοράτε το δαχτυλίδι σας να σας πούμε το χαρακτήρα σας!

16 Φέβ 2018

typeImage-0
Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι υπάρχει ένας συμβολισμός ανάλογα με το δάχτυλο που φοράμε τα δαχτυλίδια μας, θεωρείεται λοιπόν ότι ανάλογα με το που τα φοράμε στέλνουμε κάποιο μήνυμα. 
Το δαχτυλίδι στον αντίχειρα συμβολίζουν έναν άνθρωπο ανεξάρτητο και υπερήφανο, πολλές φορές επιλέγουν να φορέσουν ένα μεγάλο δαχτυλίδι ή και έναν συνδιασμό δαχτυλιδιών στα υπόλοιπα δάχτυλα.
Ο δείκτης συμβολίζει ηγετικές ικανότητες και δύναμη, από την αρχαιότητα βλέπαμε άντρες που είχαν εξουσία να φοράνε σε αυτό το δάχτυλο κάποιο δαχτυλίδι. Άν χρησιμοποείτε πολύ τον δείκτη ειναι μία καλή επιλογή να βάλετε το δαχτυλίδι σας. 
Το μεσαίο δάχτυλο συμβολίζει την ισορροπία και την σταθερότητα , θεωρείται ακόμα ασυνήθιστη επιλογή να βάλει κάποιος εκεί το δαχτυλίδι του.
Το δαχτυλίδι στόν παράμεσο συμβολίζει τον ρομαντισμό, γι αυτό το λόγο τις βέρες και τα δαχτυλίδια αρραβώνων τα φοράμε σε αυτό το δάχτυλο.
Το μικρό δάχτυλο αν και θεωρείται απομωνομένο αν φορέσουμε κάποιο δαχτυλίδι τραβάει περισσότερο τα βλέμματα, συμβολίζει την νοημοσύνη αλλά και την σχέση που έχουμε με το εγώ μας.
Αν τώρα πάλι σας αρέσει να φοράτε πολλά δαχτυλίδια μαζί είστε ένα άτομο που λατρεύετε τις τάσεις τις μόδας! 
typeImage-0
typeImage-0

Τα πιο δημοφιλή