Home page
espa info

Ring My Bell! Δαχτυλίδια, αυτή είναι η χρονιά σας!

25 Απρ 2018

typeImage-0

Το 2018 είναι σίγουρα η χρονιά των δαχτυλιδιών!

Τα δαχτυλίδια ‘έχουν κάνει την πιο δυναμική επανεμφάνιση.

Πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά είναι τα μεγάλα έντονα μοτίφ ή τα πολύ διακριτικά δαχτυλίδια, που μπορούν να φορεθούν και πολλά μαζί, με ή χωρίς ημιπολύτιμες πέτρες.

 

Όταν φοράτε ένα δαχτυλίδι, δίνετε συχνά μηνύματα προς τους άλλους, ανάλογα σε ποιο χέρι και σε ποιο δάχτυλο το έχετε τοποθετήσει. Το αριστερό χέρι δείχνει τη δημιουργική ικανότητα, τις κλίσεις και τις πεποιθήσεις σας. Το δεξί χέρι, συμβολίζει την λογική και την επιθυμία σας για τον έλεγχο της ζωής και των πράξεών σας.

 

Από αυτά τα μικρά κοσμήματα, μπορούμε να αντλήσουμε καθημερινά δύναμη, νόημα, μνήμες και να ενισχύσουμε τα αισθήματά μας, όπως την αγάπη μας και την αφοσίωσή μας για κάτι ή κάποιον.

 

Μπορείτε να τα συνδυάσετε μεταξύ τους, φαρδιά μαζί με λεπτεπίλεπτα και να δημιουργήσετε ένα ring stacking ή αν προτιμάτε τις πιο απλές εμφανίσεις, να αρκεστείτε σε λεπτές βέρες με ημιπολύτιμους λίθους που δίνουν μια πιο διακριτική λάμψη στα άκρα σας!

 

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και επωφεληθείτε της προσφοράς μας, για αγορές άνω των 60€ έχετε 20% έκπτωση στο καλάθι σας.

 

Δείτε τα αγαπημένα μας δαχτυλίδια εδώ

typeImage-0

typeImage-0

Τα πιο δημοφιλή