Σχετικά με την Εταιρεία Κοσμημάτων

Γνωρίστε την Άννα Μαρία Μαζαράκη! Η ιστορία ξεκινάει το 1995 στην Αθήνα, δημιουργώντας αρχικώς κοσμήματα για τις φίλες της. Σήμερα, ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία, η Άννα Μαρία Μαζαράκη συνεχίζει να χαρίζει χαμόγελα και αυτοπεποίθηση, σχεδιάζοντας κοσμήματα που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ξεχωριστές επιθυμίες της κάθε γυναίκας.

Η εταιρεία μας «Άννα Μαρία Μαζαράκη» αποτελεί σήμερα μια σύγχρονη lifestyle μάρκα κοσμημάτων, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Το όραμα της εταιρίας μας εκφράζεται μέσα από το συνδυασμό εξαιρετικής ποιότητας κοσμημάτων αλλά ταυτοχρόνως και προσιτής τιμής που προσφέρουμε σε όλες τις γυναίκες. Η δεοντολογία μας πηγάζει μέσα από τη γυναικεία φύση, δύναμη και την ομαδικότητα.

Στα καταστήματα μας και στο e-shop θα βρείτε όλες τις συλλογές μας που αποτελούνται από διαχρονικά κοσμήματα, αλλά και από τα πιο μοντέρνα και εντυπωσιακά σχέδια, εμπνευσμένα από την σύγχρονη γυναίκα! Κοσμήματα κατασκευασμένα από χρυσό Κ9, Κ14 και Κ18, ασήμι 925, ημιπολύτιμες πέτρες και μέταλλα, σχεδιασμένα με αισθητική και κομψότητα!

Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη και αφεθείτε στον κόσμο της μόδας και της προσιτής πολυτέλειας!

Εξυπηρέτηση

Η εξυπηρέτηση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμάς για αυτό και προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Χαιρόμαστε να ακούμε πάντα όλες τις απόψεις από τους πελάτες μας για αυτό και περιμένουμε τις ερωτήσεις σας ή τις απορίες σας και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Τα κορίτσια μας στο e-shop θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα πιο fashionable κοσμήματα αλλά και να κάνετε την σωστή επιλογή για δώρο μέσα στην ποικιλία κοσμημάτων μας από ασήμι 925, μέταλλο και χρυσό Κ9, Κ14 και Κ18. Στόχος μας είναι επίσης η γρήγορη και ασφαλής παράδοση εντός Ελλάδας και παγκοσμίως και γρήγορες επιστροφές και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών!