facebook pixel analytics

Anna Maria Mazaraki

cart0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Την παραγγελία σας μπορείτε να πληρώσετε με τέσσερεις τρόπους:

1. Online - Mε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Στο annamariamazaraki.gr δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Mastercard, Diners και American express. Στο e-shop μας οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια.

2. Με αντικαταβολή (Eλλάδα και Κύπρος)

Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή της παραγγελίας σας θα γίνει με την παράδοση από την εταιρία ACS και επιβαρύνεστε με 1€ έξοδα αντικαταβολής για αποστολές εντός Ελλάδας και 2€ για αποστολές προς Κύπρο.

3. Με κατάθεση σε ένα τραπεζικό λογαριασμό

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να γίνει η πληρωμή.  Η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και οριστικοποιείται - και αρά αρχίζουν να τρέχουν οι προθεσμίες εκτέλεσης των 1 εως 10 ημερών - με την κατάθεση του συνολικού ποσού σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς, γράφοντας ως αιτιολογία e-shop και το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία:

Alpha Bank:

IBAN: GR19 014014501450 0232 0001472

BIC CRBAGRAA

Εθνική Τράπεζα:

IBAN:GR4701101780 00001784 7050 337

BIC ETHNGRAA

 Eurobank:

IBAN: GR020 26000 60000 470200 268908

BIC EFGBGRAA

Πειραιώς:

IBAN: GR920 17185 80006 85812 4642104

BIC PIRBGRAA

Μόλις κάνετε την κατάθεση θα πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσετε στέλνοντας μας ένα φαξ (2106801239) ή ένα e-mail με το όνομά σας, τον αριθμό της παραγγελίας, το συνολικό ποσό καθώς και την ημερομηνία και την τράπεζα που κάνατε την κατάθεση. Μην ξεχνάτε πως η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται μέσα σε τρεις ημέρες από την παραγγελία, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

4. Paypal

Για να αγοράσετε με το PayPal, επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής και κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση πληρωμής». Στη συνέχεια, θα μεταβείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στην Ελλάδα

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: με αποστολή στον χώρο σας ή με παραλαβή από ένα κατάστημά μας. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο e-shop αποστέλονται σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.

Στην πρώτη περίπτωση η αποστολή των κοσμημάτων γίνεται μόνο μέσω της εταιρείας ACS. Όλες οι παραγγελίες άνω των 45€ αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα ενώ  υπάρχει χρέωση 1€ στην περίπτωση αντικαταβολής. Για αγορές κάτω των 45€, η τιμή αναγράφεται στον ακόλουθο πίνακα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή σας να γίνει με διαφορετική εταιρία από την συνεργαζόμενη τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στη δεύτερη περίπτωση, αν επιθυμείτε να παραλάβετε από κάποιο κατάστημα, επιλέγετε από τη λίστα με τα διαθέσιμα καταστήματα.

Αποστολή Express

H νέα μας υπηρεσία της αυθημερόν παράδοσης δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μας να παραλαμβάνουν την παραγγελίας τους την ίδια μέρα, εφόσον την καταχωρίσουν εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Το κόστος της υπηρεσίας είναι στα 6,90€.

Η express υπηρεσία αφορά σε συγκεκριμένα προϊόντα και όχι σε όλη την συλλογή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Tα προϊόντα που μπορούν να αποσταλούν express απεικονίζονται με μια ειδική σήμανση. 

*Στις παραγγελίες που καταχωρούνται με επιλογή Αποστολή Express δεν θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελία που περιλαμβάνει και είδη που δεν έχουν την σήμανση ‘’Αποστολή Express’’ τότε η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με τον απλό τρόπο/standard delivery. Αν όμως επείγεστε ένα από τα δύο είδη, τότε η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί σε 2 μέρη (με την ανάλογη χρέωση), θα πρέπει ωστόσο να επικοινωνήσετε με το τμήμα του e-shop μας για το αίτημά σας στο 2106848300 ή στο [email protected]

Η υπηρεσία αυθημερόν παρέχεται αποκλειστικά στις περιοχές εντός της Αττικής και μπορείτε να ελέγξετε στον παρακάτω σύνδεσμο Express ΤΚ τις διαθέσιμες περιοχές.

Με την επιλογή Αποστολή Express υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής εντός 2 χρονικών πλαισίων αναλόγως την ώρα καταχώρισης της παραγγελίας σας:

1)10.00-14.00 εφόσον καταχωρίσετε την παραγγελία σας έως τις 09.30.
2)14.00- 18.00 εφόσον καταχωρίσετε την παραγγελία σας έως τις 13.30.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή θα εκτελούνται την Δευτέρα. Οι αργίες και τα Σαββ/κα εξαιρούνται της επιλογής Αποστολή Express. Επίσης σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή γεγονότων όπως διαδηλώσεις μπορεί το διάστημα παράδοσης να καθυστερήσει.

Στην Κύπρο

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: με αποστολή στον χώρο σας ή με παραλαβή από ένα κατάστημά μας. Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται είτε μέσω της εταιρείας ACS με έξοδα αποστολής 7€ και δυνατότητα αντικαταβολής (+2€) είτε μέσω της εταιρείας DHL με έξοδα αποστολής 12€ χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής.

Στη δεύτερη περίπτωση, αν επιθυμείτε να παραλάβετε από κάποιο κατάστημα μας, επιλέγετε από τη λίστα με τα διαθέσιμα καταστήματα και λαμβάνετε την παραγγελία σας δωρεάν.

Στο εξωτερικό

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μέσω της εταιρίας DHL και θα σας αποσταλεί αριθμός αποστολής. Η χρέωση των εξόδων αποστολής, ανάλογα με τη περιοχή, ορίζονται ως εξής:.


ΧΩΡΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ 3€
ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
1€ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
1-10 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ

DHL 12€

ACS 7€
2€ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

1-4 ΗΜΕΡΕΣ

4-10 ΗΜΕΡΕΣ

ΕΥΡΩΠΗ 13€ 1-10 ΗΜΕΡΕΣ
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ 19€ 1-10 ΗΜΕΡΕΣ
ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε. 23€ 1-15 ΗΜΕΡΕΣ
ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΚΑΝΑΔΑΣ
23€ 1-15 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ & ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
28€ 1-15 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΣΙΑ 26€ 1-15 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΦΡΙΚΗ 28€ 1-15 ΗΜΕΡΕΣ

*Oι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από χώρες εκτός Ε.Ε είναι πιθανό να υποστούν τελωνειακούς δασμούς ή άλλα έξοδα εισαγωγής, τα οποία οφείλει να επωμιστεί ο πελάτης. Η εταιρεία ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια αν θα υπάρχει χρέωση κατά την εισαγωγή τους στην εκάστοτε χώρα και ποιό θα είναι το ακριβές ποσό, καθώς η πολιτική των τελειωνακών δασμών διαφέρει από χώρα σε χώρα. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και να επικοινωνήσετε με το τελωνείο της χώρας σας.

*Σε παραγγελίες που αφορούν ογκώδη αντικείμενα όπως τσάντες, μαξιλάρια κλπ είναι πιθανό να μεταβληθούν τα έξοδα αποστολής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Για την Ελλάδα

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή ή μια αλλαγή παρακαλούμε επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τo e-shop μας  στο 210 6848300 εσωτ. 26,32,22 ή μέσω email στο [email protected], προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος από το e-shop μας ή από οποιοδήποτε κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη.

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους και να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι με τον κωδικό του προϊόντος.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους.

Οι αποστολές αυτές γίνονται με έξοδα της εταιρείας μας, εφ' όσον χρησιμοποιηθεί η εταιρεία ACS με την οποία συνεργαζόμαστε και εφ’ όσον οι αλλαγές της ίδιας παραγγελίας δεν υπερβαίνουν τη 1 φορά. Σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεστε εσείς.

Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δεν πραγματοποιούνται. Τα επιστρεφόμενα είδη παίρνουν τιμή σύμφωνα με την απόδειξη αγοράς τους.

Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας Υπαναχώρησης που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος  τα χρήματα μπορούν είτε να πιστωθούν στον λογαριασμό σας για επόμενη αγορά είτε να επιστραφούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία σας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον μαζί με το προϊόν επιστραφεί και η απόδειξη λιανικής του πώλησης.  Για την επιστροφή των χρημάτων χρειάζονται  εως  5 εργάσιμες ημέρες  απο την παραλαβή των προιόντων στο e-shop και δικαιούχος του λογαριασμου πρεπει να ειναι ο πελάτης στου οποίου το ονομα εχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης και όχι με την κάρτα αλλαγής δώρου.

Προσοχή! Η επιστροφή χρημάτων αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές και όχι τις αγορές από φυσικό κατάστημα.

Τέλος, Τα εποχιακά είδη αλλάζονται μόνο με αντίστοιχο εποχιακό είδος. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται στα εποχιακά είδη και στα είδη προσφοράς.

Για το εξωτερικό

Στην περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας έχει γίνει σε χώρα έκτος Ελλάδας τότε τα έξοδα αποστολής της αλλαγής ή επιστροφής σας επιβαρύνεστε εσείς.