Επισκευές και Αντικαταστάσεις

 

 

 

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Η εταιρεία Άννα Μαρία Μαζαράκη επισκευάζει τα κοσμήματά της όταν και εφόσον αυτό είναι εφικτό. Όλα τα κοσμήματα που πωλούνται μέσα από το επίσημο δίκτυο της εταιρείας μας σε Ελλάδα και Κύπρο καθώς και από το www.annamariamazaraki.gr καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Ως εγγύηση θεωρείται η απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο καθώς και η κάρτα αλλαγής. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποδοχή ενός κοσμήματος προς τεχνικό έλεγχο, επισκευή ή αντικατάσταση είναι η επίδειξη ενός από τα παραπάνω παραστατικά αγοράς (εγγύηση). Η εταιρεία Άννα Μαρία Μαζαράκη έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να μην αποδεχτεί ένα προϊόν προς εξέταση, επισκευή ή αντικατάσταση εφόσον δε πληρούνται τα παραπάνω ή εάν δεν πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις της εταιρείας μας.

 

Εάν κάποιο κόσμημα σας χρειαστεί επισκευή μπορείτε:

1)    Ή να το παραδώσετε σε ένα από τα καταστήματά μας χωρίς ραντεβού, στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος (εξαιρούνται οι εορταστικές περίοδοι δηλαδή οι μήνες Δεκέμβριος, Αύγουστος και το Πάσχα).

2)    'Η να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106848300.

3)    Ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail στο [email protected] για να σας ενημερώσουμε ως προς την διαδικασία της επισκευής.

Το χρονικό διάστημα της επισκευής είναι έως και 40 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή παραλαβής του προϊόντος από την εταιρεία μας.

Η εταιρεία μας παρέχει ελάχιστη χρέωση επισκευών σε περίπτωση που πάθει κάτι το κόσμημά σας και δεν το καλύπτει η εγγύηση.

Σε περιπτώσεις αποκοπής τμήματος από προϊόν ή σπασίματος, απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε επισκευή είναι ο πελάτης να έχει στην κατοχή του όλα τα μέρη που αποτελούν το κόσμημα. Όλα τα παραπάνω ισχύουν στην περίπτωση που η επισκευή είναι εφικτή και υπάρχει διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, πετρών, πρώτων υλών από το εργαστήριο μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τις επισκευές δείτε τον τιμοκατάλογο μας!

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αντικατάσταση προϊόντος χωρίς χρέωση πραγματοποιείται εντός 2 μηνών από την αγορά του προϊόντος και εφόσον διαπιστωθεί, μετά από τεχνικό έλεγχο, κατασκευαστικό ελάττωμα που δεν επιδέχεται επιδιόρθωση.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε:

1)    Να παραδώσετε το κόσμημα σας σε ένα από τα καταστήματα μας (hyperlink) χωρίς ραντεβού στις ώρες καταστήματος.

2)    Να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106848300,

3)    Να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail στο [email protected] για να σας ενημερώσουμε ως προς την διαδικασία της επισκευής.

Σε περίπτωση αντικατάστασης, τα έξοδα μεταφοράς προς την εταιρεία Άννα Μαρία Μαζαράκη, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αποστολέα και είναι στα 7€ με την εταιρεία ACS.  Πριν αποσταλεί το προϊόν πρέπει να μας στείλετε mail και να λάβετε επιβεβαίωση από την εταιρεία μας ώστε να προχωρήσουμε στη διαδικασία αντικατάστασης*.

 

Εφόσον τα προϊόντα αποστέλλονται ταχυδρομικώς, αυτά θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα από τον αποστολέα και να αποστέλλονται ως συστημένα. Η εταιρεία Άννα Μαρία Μαζαράκη δε φέρει καμία ευθύνη για τη ζημία, απώλεια ή κλοπή που μπορεί να προκύψει κατά τη μεταφορά των κοσμημάτων.

 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις επισκευές μας και τις αντικαταστάσεις μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο οποίο κάνατε την αγορά σας ή να μας τηλεφωνήσετε στο 2106848300.

 

*Στην περίπτωση που δε λαμβάνετε τα email επικοινωνίας μας ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων που έχετε καταχωρήσει ή διαφορετικά την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam).