Home page
espa info

ZODIAC QUEEN TAURUS!

21 Απρ 2021

typeImage-0

H περίοδος των γενεθλίων των αγαπημένων μας Ταύρων πλησιάζει για αυτό ετοιμαστείτε να τους χαρίσετε ένα διαχρονικό αλλά και fashionable δώρο!

 

Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον αστερισμό του ζωδίου του!

 

Εμείς σας προτείνουμε να χαρίσετε ένα κόσμημα από την συλλογή «Zodiac Queen» είτε σε ασήμι 925 είτε σε χρυσό Κ14.

 

Διαλέξτε ανάμεσα σε κολιέ, βραχιόλια αλλά και σκουλαρίκια από ασήμι 925 αλλά και σε κολιέ από χρυσό Κ14!

 

Κοσμήματα που χαρακτηρίζονται από μια minimal κομψότητα που αναμφισβήτητα δεν φεύγει ποτέ από την μόδα!

 

title

title

title

 

 

Γενικά Χαρακτηριστικά Ταύρου

 

Η υπομονή, η αξιοπιστία και η σταθερότητα είναι τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά του Ταύρου! Ο Ταύρος ξεχωρίζει για το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με  την επιμονή που διαθέτει, ο Ταύρος καταφέρνει να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του μια χαρά και μάλιστα χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει.

 

 

Μηνιαία πρόβλεψη Ταύρου

 

Ήδη μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα διαπιστώνετε ότι το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα σας μπλέκει σε έναν ιστό εξαπατήσεων. Ο Κρόνος παραμένει ενεργός στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και σας κάνει να δυσκολεύεστε λόγω των υψηλών επαγγελματικών απαιτήσεων και των καθυστερήσεων που σας ταλαιπωρούν. Ο Δίας από την άλλη σάς παροτρύνει να εναντιωθείτε σε ενδεχόμενη αυταρχική συμπεριφορά στον επαγγελματικό χώρο. Από τις 15 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σας βοηθά να χαλαρώσετε, να απολαύσετε το φαγητό, το διασκέδαση, την τέχνη και να οδηγηθείτε στην τελευταία εορταστική εβδομάδα του Πάσχα χορτάτοι, με καλή διάθεση. Από το περιοδικό Astrology Με αγάπη Λίτσα Πατέρα

 

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα από την συλλογή «Zodiac Queen» εδώ!

 

 

 

Τα πιο δημοφιλή