Home page
espa info

Zodiac Queen: Scorpio

23 Οκτ 2019

 

Ο Οκτώβριος πλησιάζει στο τέλος του και μαζί πλησιάζει και η γενέθλια περίοδος των αγαπημένων μας Σκορπιών. Από τις 24 Οκτωβρίου μέχρι τις 22 Νοεμβρίου οι Σκορπιοί έχουν την τιμητική τους και η ομάδα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη σας προτείνει το πιο μοναδικό δώρο που θα μείνει αξέχαστο. Αυτό δεν είναι άλλο από ένα διαχρονικό κολιέ από τη ζωδιακή συλλογή κοσμημάτων της Άννας Μαρίας Μαζαράκη «Zodiac Queen», είτε από ασήμι 925, είτε από ροζ ή κίτρινο επιχρυσωμένο ασήμι 925 ή από ροζ χρυσό Κ14.

 

 

 

typeImage-0
typeImage-1

typeImage-0
typeImage-1

Οι Σκορπιοί είναι πολύ υποστηρικτικοί και πιστοί άνθρωποι, καθώς και αληθινοί φίλοι που θα είναι πάντα δίπλα σας στις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές. Επίσης, χαρακτηρίζονται από την παρατηρητικότητά τους και την εφευρετικότητα που τους κάνει ιδιαίτερα δημιουργικές φύσεις.

Οι αδυναμίες των Σκορπιών επικεντρώνονται κυρίως στο αίσθημα καχυποψίας που τους κυριεύει, το οποίο τους οδηγεί πολύ συχνά σε εκρήξεις ζήλειας, εμμονικές σκέψεις και μυστικοπάθεια.

Αν κάτι σιχαίνονται οι Σκορπιοί αυτό δεν είναι άλλο από το ψέμα, την ατιμία και την αδικία. Είναι φιλειρηνικοί άνθρωποι που επιλέγουν την διπλωματική οδό, όταν προκύπτει κάποια διένεξη.

Γνωρίζοντας έναν Σκορπιό ξέρετε ότι έχετε κάνει έναν πραγματικό φίλο που θα μείνει δίπλα σας μία ζωή!

 

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή Zodiac Queen σε όλα τα καταστήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στο E-shop μας.

Τα πιο δημοφιλή