Home page
espa info

Zodiac Queen: Sagittarius

28 Νοε 2019

Σιγά σιγά καλωσορίζουμε το Δεκέμβριο και ήδη από τις 23 Νοεμβρίου έχει αρχίσει η εορταστική περίοδος για τους αγαπημένους μας Τοξότες. Γιορτάστε τους αγαπημένους σας αλλά και τους ίδιους σας τους εαυτούς, χαρίζοντας το πιο ξεχωριστό και personalized δώρο που δεν είναι άλλο από ένα φωτεινό κόσμημα στολισμένο με το ζωδιακό αστερισμό του Τοξότη. Γνωρίστε τη συλλογή «Zodiac Queen» της Άννας Μαρίας Μαζαράκη και βρείτε το κόσμημα που σας ταιριάζει. Όποια και αν είναι η επιλογή σας το μόνο σίγουρο είναι ότι το δώρο αυτό θα μείνει αξέχαστο στο πέρας του χρόνου.

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2
typeImage-0
typeImage-1

 

 

Στην αγαπημένη συλλογή «Zodiac Queen» προστέθηκαν και νέα σχέδια σε σκουλαρίκι και βραχιόλι από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925 που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας!

 

typeImage-0
typeImage-1

 

Οι Τοξότες είναι περιπετειώδη και θα λέγαμε ανήσυχα και ανεξάρτητα πνεύματα, τα οποία και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής πορεύονται με μία αισιόδοξη ψυχολογία.

Οι Τοξότες θεωρούνται καλοί φίλοι και είναι πάντα πρόθυμοι για να βοηθήσουν όποιον τους έχει ανάγκη.

Είναι δύσκολο να περιορίσεις και να δεσμεύσεις έναν Τοξότη σε μία σχέση, καθώς η σταθερότητα δεν είναι η αγαπημένη του λέξη. Η Τοξότες γοητεύονται από το διαφορετικό και το καινούργιο και βαριούνται οικτρά τη ρουτίνα.

Δύο από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του συγκεκριμένου ζωδίου είναι ο έντονος αυθορμητισμός και η κυκλοθυμία του που πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει σε αμήχανες και άσχημες καταστάσεις.

 

Δείτε από κοντά όλη τη συλλογή «Zodiac Queen» σε όλα τα καταστήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα πιο δημοφιλή