Home page
espa info

Zodiac Queen: Pisces

19 Φεβ 2020

typeImage-0

O Φεβρουάριος οδεύει στο τέλος του και μαζί ολοκληρώνεται και ο ετήσιος ζωδιακός κύκλος, ο οποίος κλείνει με τους πολυαγαπημένους Ιχθύες. Από 20 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Ιχθύων, έχετε την ευκαιρία να δείξετε στις αγαπημένες σας φίλες το πόσο πολύ τις νοιάζεστε μέσα από ένα όμορφο και ξεχωριστό δώρο. Επιλέγοντας ένα κόσμημα από τη συλλογή «Zodiac Queen» της Άννας Μαρίας Μαζαράκη όχι μόνο προσφέρετε στους δικούς σας ανθρώπους ένα κομψό και διαχρονικό κόσμημα αλλά και ένα απολύτως personalized δώρο που θα τους μείνει αξέχαστο. Η ολοκληρωμένη συλλογή «Zodiac Queen» στολισμένη με μοτίφ εμπνευσμένα από τους ζωδιακούς αστερισμούς, αποτελείτε από διακριτικά κολιέ, καρφωτά σκουλαρίκια και βραχιόλια από κίτρινο, ροζ και λευκό ασήμι 925 ή ροζ και κίτρινο χρυσό Κ14!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0
typeImage-1

typeImage-0
typeImage-1

Μηνιαία πρόβλεψη Μαρτίου από τη Λίτσα Πατέρα

Ένας υπερδραστήριος μήνας ξεκινά για εσάς, με τον Άρη να σχηματίζει τέσσερις όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Στο τέλος του μήνα ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο και θα παραμείνει εκεί έως τον Ιούλιο. Άλλωστε, διανύετε τον μήνα των γενεθλίων σας, γεγονός που θα ενισχύσει τη θετική σας διάθεση, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Πάρτε πρωτοβουλίες, γιατί δεν σας λείπουν οι επαφές, φιλικές κι επαγγελματικές, για να σας οδηγήσουν κοντά στους στόχους σας. Περνάτε περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού και εξαρτάστε σε μεγάλο βαθμό από αποφάσεις άλλων. Έχετε γερά στηρίγματα.

Γενικά χαρακτηριστικά Ιχθύος

Οι Ιχθύες συγκαταλέγονται στα ζώδια του Νερού και αν κάποιος έχει ήδη επαφές με το συγκεκριμένο ζώδιο τότε ήδη θα γνωρίζει το πόσο μεγάλη είναι η συναισθηματικότητα και η ευαισθησία αυτών των ανθρώπων. Συγκεκριμένα, οι Ιχθύες όσον αφορά τις διαπροσωπικές τους σχέσεις πάντοτε αναπτύσσουν μία πιο συναισθηματική σχέση με τους συνανθρώπους τους παρά μία τυπική. Οι ιχθύες χαρακτηρίζονται για την ανιδιοτέλεια τους και την προθυμία τους να βοηθήσουν τους άλλους χωρίς να περιμένουν να πάρουν κάτι πίσω. Επίσης, οι Ιχθύες είναι εξαιρετικά φιλικοί και τους αρέσει να δημιουργούν φιλίες με διαφορετικούς χαρακτήρες από τους ίδιους. Όπως όλα τα ζώδια έτσι και οι Ιχθύες έχουν και ορισμένα αρνητικά στοιχεία όπως είναι η υπερβολική εμπιστοσύνη που δείχνουν στους άλλους με αποτέλεσμα πολλές φορές να βρίσκονται στο επίκεντρο των κακόβουλων και να τους βλέπουν ως εύκολα θύματα. Τέλος, η αναποφασιστικότητα τους είναι ένα χαρακτηριστικό που συχνά κουράζει τους γύρω τους, αλλά η καρδιά τους είναι τόσο μεγάλη που όλα παραβλέπονται!

Τα πιο δημοφιλή