Home page
espa info

Zodiac Queen: Capricorn

23 Δεκ 2019

typeImage-0

Καθώς αποχαιρετάμε το Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια των Εορτών και στο αποκορύφωμα της χριστουγεννιάτικης περιόδου τα γλυκά μας Αιγοκεράκια βρίσκονται στο επίκεντρο του ζωδιακού κύκλου. Η ομάδα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη σας προτείνει την πιο ξεχωριστή συλλογή ζωδίων «Zodiac Queen» για να δωρίσετε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους που έχουν τα γενέθλια τους από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 20 Ιανουαρίου. Ανακαλύψτε σε όλα τα καταστήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη και στο E-shop μας τη συλλογή «Zodiac Queen» και επιλέξτε ανάμεσα στα πιο διαχρονικά σχέδια σε κολιέ, βραχιόλι και σκουλαρίκια από ασήμι 925 ή από χρυσό Κ14.

 

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0
typeImage-1

typeImage-0
typeImage-1

 

 

Μηνιαία πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα

 

Η χρονιά ξεκινά με τον Άρη στον Τοξότη, ο οποίος βγάζει στην επιφάνεια όλη την κούραση από τις γιορτές. Πολλοί έχετε την αίσθηση ότι κωπηλατείτε στην άμμο και ότι οι κόποι σας είναι μάταιοι. Διατηρήστε ανοιχτούς τους ορίζοντές σας και γίνετε δεκτικοί σε προτάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο, όταν ο Ερμής θα περάσει από το ζώδιό σας. Μεταξύ 10 και 14 Ιανουαρίου, η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα αυξάνει τις πιθανότητες να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε μια σημαντική υπόθεση. Η έκλειψη Σελήνης στις 10 θίγει θέματα συντροφικότητας ενώ η Νέα Σελήνη στις 24 σας δίνει ένα αίσθημα ελευθερίας στη διαχείριση οικονομικών αλλά είστε επιρρεπείς σε απερίσκεπτα ρίσκα.

 

 

Γενικά χαρακτηριστικά Αιγόκερου

 

Οι Αιγόκεροι ανήκουν στα ζώδια της Γης, κάτι που καθρεπτίζεται στην πρακτική τους φύση όπως και στην προσγειωμένη αντίληψη τους. Τα συγκεκριμένα ζώδια σέβονται πολύ το θεσμό της οικογένειας και την παράδοση. Έχουν κλίση στη μουσική και λατρεύουν οτιδήποτε έχει να κάνει με χειροτεχνίες. Ορισμένα από τα δυνατά και θετικά στοιχεία των Αιγόκερων είναι η υπευθυνότητά τους, η συντροφικότητα και η πίστη που δείχνουν στους ανθρώπους γύρω τους. Επίσης θεωρούνται πολυμήχανα, οξυδερκή και φιλόδοξα ζώδια. Όπως όλα τα ζώδια έτσι και οι Αιγόκεροι έχουν ορισμένα αρνητικά χαρακτηριστικά, όπως είναι η δυσπιστία και η απαισιοδοξία. Τέλος, είναι άνθρωποι υπέρ αναλυτικοί, οι οποίοι προβληματίζονται σε βάθος για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους.

 

Τα πιο δημοφιλή