Home page
espa info

Zodiac Queen: Aries

20 Μαρ 2020

typeImage-0

Η Άνοιξη έχει αρχίσει ήδη και κάνει αισθητή την παρουσία της με τα υπέροχα αρώματά της και τα άνθη της και μαζί με την επίσημη έναρξη της στις 21 Μαρτίου αρχίζει και η εορταστική περίοδος των λατρεμένων Κριών!

Από 21 Μαρτίου λοιπόν έως 20 Απριλίου τα αγαπημένα μας Κριάρια βρίσκονται στο επίκεντρο του ζωδιακού κύκλου και αν επιθυμείτε να τους εκφράσετε την αγάπη σας τότε η Άννα Μαρία Μαζαράκη έχει την ιδανική πρόταση.

Επιλέξτε ένα κόσμημα από τη best seller συλλογή «Zodiac Queen» είτε σε ασήμι 925 είτε σε χρυσό Κ14 και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνετε ένα υπέροχο και ξεχωριστό δώρο!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0
typeImage-1

typeImage-0
typeImage-1

Μηνιαία πρόβλεψη Μαρτίου από τη Λίτσα Πατέρα

Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 5 θα βελτιώσει τα οικονομικά σας, όμως η σύνοδός της με τον Ουρανό θα σας αναγκάσει να πληρώσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό εκεί που δεν το περιμένετε. Οι διακυμάνσεις της περιόδου ίσως προκαλέσουν μικρή ασυνεννοησία στη σχέση σας.

Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σημάνει επαγγελματικές επιτυχίες ή κάποια αποζημίωση, μπορεί όμως και να σας οδηγήσει σε αμέλεια των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής, προς το τέλος του μήνα, η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 24, θα δώσουν πνοή σε ένα πρωτότυπο σχέδιο και θα σας κινητοποιήσουν σε δράση.

Γενικά χαρακτηριστικά Κριού

Ο Κριός ως γνήσιο ζώδιο της Φωτιάς χαρακτηρίζεται από τον ενθουσιασμό και το έντονο πάθος του ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα στη ζωή. Ο Κριός έχει το χάρισμα να μαγνητίζει τα βλέμματα πάνω του και να ενθουσιάζει τον κόσμο που συναναστρέφεται με την αισιόδοξη οπτική του. Το θάρρος και η σιγουριά τους είναι δύο ακόμα στοιχεία που κάνουν τους Κριούς ελκυστικά ζώδια.

Επίσης, αυτό που κάνει την προσωπικότητα τους τόσο ξεχωριστή σε σύγκριση με τα άλλα ζώδια είναι η μεγάλη ανάγκη τους για ανεξαρτησία, για την οποία δεν θα διστάσει να δημιουργήσει εντάσεις με σκοπό να τη διεκδικήσει. Τέλος, τα κύρια αρνητικά του Κριού είναι η κυκλοθυμία, η οξυθυμία καθώς και η περιπλοκότητα της προσωπικότητας του.

Κάντε δώρο την συλλογή «Zodiac Queen» είτε στον εαυτό σας είτε στην φίλη σας μέσω του e-shop μας!

Τα πιο δημοφιλή