Home page
espa info

ZODIAC QUEEN PISCES!

19 Φεβ 2021

typeImage-0

H περίοδος των γενεθλίων των αγαπημένων μας Ιχθύων πλησιάζει για αυτό ετοιμαστείτε να τους χαρίσετε ένα διαχρονικό αλλά και fashionable δώρο!

 

Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον αστερισμό του ζωδίου του!

 

Εμείς σας προτείνουμε να χαρίσετε ένα κόσμημα από την συλλογή «Zodiac Queen» είτε σε ασήμι 925 είτε σε χρυσό Κ14.

 

Διαλέξτε ανάμεσα σε κολιέ, βραχιόλια αλλά και σκουλαρίκια από ασήμι 925 αλλά και σε κολιέ από χρυσό Κ14!

 

Κοσμήματα που χαρακτηρίζονται από μια minimal κομψότητα που αναμφισβήτητα δεν φεύγει ποτέ από την μόδα!

 

 

title

title

title

 

 

Γενικά Χαρακτηριστικά Ιχθύ

 

Οι Ιχθείς είναι ανιδιοτελείς, πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους, χωρίς να ελπίζουν να πάρουν τίποτα πίσω. Εξαιρετικά φιλικοί, συχνά συναναστρέφονται με αρκετά και πολύ διαφορετικά σε χαρακτήρα άτομα. Είναι το μοναδικό ζώδιο που μπορεί μέσα σε μια στιγμή να ξεφύγει από την σκληρή καθημερινότητα και να μεταφέρεται στο δικό του φανταστικό ιδανικό κόσμο. Με κυβερνήτη πλανήτη του τον Ποσειδώνα, είναι ένα άτομο με έντονη διαίσθηση, κλίση προς την τέχνη, όμως συχνά διχάζεται.

 

 

Μηνιαία πρόβλεψη Ιχθύ

 

Ιδανικός μήνας ο Φεβρουάριος για επανεκτίμηση των κινήσεων που έχετε κάνει ως τώρα για να απελευθερωθείτε από ό,τι σας καταπιέζει. Ο ανάδρομος Ερμής σας δίνει αυτόν τον χρόνο. Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις του Άρη με θετικό τρόπο και μην αποκαλύπτετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Η Αφροδίτη σας κάνει ούτως ή άλλως συναισθηματικά δειλούς και εσωστρεφείς, ενώ η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είτε δεν σας αγγίζει φέτος είτε σας δίνει ευκαιρία για ένα μυστικό ειδύλλιο. Ωστόσο, μπορεί να αποκαλυφθούν τα κρυφά σχέδιά σας ή λόγω ανάδρομου Ερμή να περιπέσετε σε ένα επικοινωνιακό ολίσθημα που θα σας εκθέσει. Με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σας ανακτάτε τη χαμένη λάμψη σας.

 

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα από την συλλογή «Zodiac Queen» εδώ!

 

 

Τα πιο δημοφιλή