Home page
espa info

ZODIAC QUEEN CANCER

25 Ιουν 2020

typeImage-0

Η περίοδος των γενεθλίων των Καρκίνων πλησιάζει για αυτό ετοιμαστείτε να τους χαρίσετε ένα διαχρονικό αλλά και fashionable δώρο!

Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον αστερισμό του ζωδίου του!

Εμείς σας προτείνουμε να χαρίσετε ένα κόσμημα από την συλλογή «Zodiac Queen» είτε σε ασήμι 925 είτε σε χρυσό Κ14.

Διαλέξτε ανάμεσα σε κολιέ, βραχιόλια αλλά και σκουλαρίκια από ασήμι 925 αλλά και σε κολιέ από χρυσό Κ14!

Κοσμήματα που χαρακτηρίζονται από μια minimal κομψότητα που αναμφισβήτητα δεν φεύγει ποτέ από την μόδα!

title

title

 

title

 

 

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου

Ο Άρης εγκαθίσταται στο ζώδιο της κυριαρχίας του, στον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Για κάποιες ημέρες θα υπάρξουν συγκρούσεις με άτομα κύρους ή έναν συνεργάτη, λόγω της αυταρχικής, ηγετικής συμπεριφοράς σας. Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια την κτητική πλευρά του εαυτού σας. Ελέγξτε τον χειρισμό του λόγου σας τις πρώτες ημέρες, λόγω του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας. Μετά τις 12 το κλίμα θα ελαφρύνει. Ο Δίας με τον Πλούτωνα σας οδηγούν σε αποφάσεις που θα επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 20 συμπίπτει με την ανάληψη μιας μεγάλης ευθύνης. 

Γενικά Χαρακτηριστικά Καρκίνου

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Καρκίνου είναι η ευαισθησία του. ι στόχοι ζωής  ενός Καρκίνου είναι η δημιουργία σταθερών βάσεων  και οι τομείς που απορροφάται και δίνει όλη του την προσοχή είναι η καριέρα και η οικογένεια!

Γενικά, πρόκειται για ένα μυστηριώδες ζώδιο, γεμάτο αντιθέσεις. Με την ισχυρή τους διαίσθηση, την ευαισθησία, την παρατηρητικότητα και την εξυπνάδα τους, έχουν μεγάλη επιτυχία σε οτιδήποτε αναλαμβάνουν και το φέρνουν σε πέρας.

Ανακαλύψτε περισσότερα από την συλλογή «Zodiac Queen» εδώ!

Τα πιο δημοφιλή