Home page
espa info

XMAS GIFTS: Χαρίστε τα πιο αξέχαστα δώρα στους αγαπημένους σας με τιμή κάτω των 50€!

18 Δεκ 2019

typeImage-0

 

Τα Χριστούγεννα αποτελούν από τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου και είναι επίσης η εορταστική περίοδος που ανταλλάζουμε τα πιο πολλά δώρα με τους φίλους, τους συγγενείς αλλά και τους συναδέλφους μας. Αυτή τη χρονιά η χειμερινή συλλογή Άννα Μαρία Μαζαράκη έρχεται γεμάτη νέες προτάσεις για καταπληκτικά και οικονομικά δώρα που δεν ξεπερνούν την τιμή των 50€!

 

Η ομάδα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη ξεχώρισε και σας παρουσιάζει ορισμένες οικονομικές προτάσεις που θα λατρέψουν οι αγαπημένοι σας άνθρωποι!

 

 

1. Zodiac Queen

 

Μία πολύ ιδιαίτερη και personalized επιλογή δώρου είναι ένα διαχρονικό κόσμημα εμπνευσμένο από τους ζωδιακούς αστερισμούς, από τη συλλογή “Zodiac Queen”.

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

 

2. Eye see you

 

Τι πιο όμορφο από το να χαρίσετε στους αγαπημένους σας ένα κόσμημα που εκτός από κομψότητα και ανανέωση θα τους χαρίσει και καλοτυχία. Προστατέψτε τις φίλες σας από το “κακό μάτι” προσφέροντας τους ένα μοντέρνο κόσμημα με μοτίφ μάτι.

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

3. Accessorizes Lover

 

Δωρίστε στους αγαπημένους σας τα πιο μοντέρνα και λαμπερά αξεσουάρ που θα απογειώσουν την γκαρνταρόμπα τους. Επιλέξτε τσάντες σε ασημί, χρυσές και μετταλιζέ αποχρώσεις, ώστε πέρα από ένα πανέμορφο δώρο να προσφέρετε στις φίλες σας και την απαιτούμενη λάμψη των Χριστουγέννων.

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

4. Christmas Treasures

 

Την πιο χριστουγεννιάτικη και παράλληλα ιδιαίτερη επιλογή δώρου θα τη βρείτε φυσικά στην πλήρως ανανεωμένη και ολοκληρωμένη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Άννας Μαρίας Μαζαράκη. Συγκεκριμένα επιλέξτε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία μπρελόκ,  κρεμαστών και επιτραπέζιων γουριών, κεριών αλλά και λαμπερών κοσμημάτων 2020!

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

 

Επισκεφτείτε σήμερα ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη και βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα δωράκια για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! 

Τα πιο δημοφιλή