Home page
espa info

Καλοκαιρινή τρέλα...από Ξύλο!

27 Ιαν 2017

typeImage-0

Η ιδέα αυτή θα σας κάνει να τα χάσετε! Είναι σίγουρα ό,τι πιο μοδάτο έχετε φορέσει...Τα κοσμήματα από ξύλο είναι μια από τις πιο πρωτότυπες συλλογές μας!

Όπως το ακούτε πρόκειται για ξύλινα σκουλαρίκια τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τα ασημένια ή τα μεταλλικά. Ελαφριά σαν πούπουλο και σε απίστευτους χρωματισμούς θα σας κλέψουν την καρδιά και δεν θα θέλετε να τα αποχωριστείτε με τίποτα! Με σμάλτινη επιφάνεια σε αποχρώσεις του λευκού - τυρκουάζ – κοραλί μπορείτε να τα συνδυάσετε με όλα σας τα outfit και να τα φορέσετε σε όλες σας τις βόλτες. Τα σκουλαρίκια αποτελούν το κόσμημα του καλοκαιριού αφού συνηθίζουμε να έχουμε πιασμένα τα μαλλιά μας και επιπλέον το μαυρισμένο μας δέρμα φωτίζει το πρόσωπό και δείχνουμε ακόμη πιο λαμπερές!

Παίξτε με την εμφάνισή σας, τολμήστε να δοκιμάσετε looks που δεν συνηθίζετε και δώστε μια πνοή ανανέωσης στον εαυτό σας τονώνοντας την αυτοπεποίθηση σας. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι το κόσμημα μπορεί να μην το χρειαζόμαστε αλλά σίγουρα μας φτιάχνει την διάθεση!

Τα πιο δημοφιλή