Home page
espa info

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Το κολιέ που δημιουργήσαμε αφιερωμένο σε αυτήν την ημέρα!

06 Μαρ 2020

typeImage-0

Η ημέρα που είναι αφιερωμένη στις γυναίκες έφτασε! Αυτή η ημέρα σηματοδοτεί τις θυσίες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου. Όλα άρχισαν στις 8 Μαρτίου του 1857. Έγινε, μια μεγάλη διαμαρτυρία από εργάτριες στην κλωστοϋφαντουργία στην Νέα Υόρκη με αίτημα τις καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Η ομάδα της Άννα Μαρία Μαζαράκη για να τιμήσει έστω και σε ένα μικρό βαθμό τις γυναίκες δημιούργησε ένα μοναδικά chic και λεπτεπίλεπτο κολιέ για καθημερινές εμφανίσεις!

 

Ένα μικρό φλουράκι (που άλλωστε είναι ακόμα μεγάλο trend) σε ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925 με ένα διακριτικό λαμπερό ζιργκόν  στο οποίο διαγράφετε η φράση ‘Girl Power’.

typeImage-0

 

Συνδυάστε το με τα ανοιξιάτικα pastel πουλοβεράκια σας, με διάφανα πουκάμισα από οργάντζα και με lingerie tops για βραδυνές εμφανίσεις!

Χαρίστε το αυτήν την ημέρα στην φίλη σας, στην μητέρα σας ή στην κόρη σας και μην.. ξεχνάτε!

Μαζί είμαστε πιο δυνατές!

#AmmStrongerTogether

Από σήμερα 6/3 έως 8/3 έχετε την ευκαρία να αποκτήσετε όλα τα κολιέ με έκπτωση -20% για να γιορτάσετε και εσείς αυτήν την ημέρα μαζί μας!

Μην ξεχάσετε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό που τρέχει τώρα στο Instagram! Κερδίστε αυτό το fashionable φλουράκι κάνοντας like και mention 3 φίλες σας!

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να:

 

1)         Να κάνετε follow το account μας @annamariamazaraki 

2)         like στην φωτογραφία που ανεβάσαμε

3) Mention 2 φίλες σας

Δείτε εδώ τον διαγωνισμό!

 

 

Λήξη διαγωνισμού 8 ΜΑΡΤΙΟΥ!

Εσείς, ακόμα να συμμετέχετε;

 

Τα πιο δημοφιλή