Home page
espa info

WHAT TO WEAR ON FEBRUARY: 3+1 αξεσουάρ που μπορείτε να φορέσετε τον Φεβρουάριο!

07 Φεβ 2020

 

 

typeImage-0

 

 

 

O πιο ερωτικός μήνας κατέφθασε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό! Μπορεί το κρύο να κρατεί ακόμη καλά αλλά η διάθεση μας όλο και ανεβαίνει όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη!

 

Συνδυάστε λοιπόν τα αγαπημένα σας cosy πουλοβεράκια και τα high waisted jeans σας με chunky δαχτυλίδια, τα knit φορέματα σας με κολιέ με μικρά μοτίφ και βραχιόλια μακραμέ για ξεχωριστά layering!

Ή Άννα Μαρία Μαζαράκη σας προτείνει κοσμήματα από ασήμι 925, είτε από μέταλλο για να κλέψετε την παράσταση είτε στο γραφείο, είτε στην βραδινή σας έξοδο!

 

Αποκτήστε τα με -20% έως -50% έκπτωση! 

 

1)Δαχτυλίδια

Τα δαχτυλίδια αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των εμφανίσεων μας για αυτό και σας προτείνουμε τα chunky δαχτυλίδια σε ροζ επιχρύσωμα με μάτια, αστέρια για πιο bold εμφανίσεις!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

 

 

2)Κολιέ

Τα κολιέ δεν πρέπει να λείπουν από το outfit σας σε καμία περίπτωση!

Επιλέξτε για τις πρώτες μέρες του μήνα, κολιέ από κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο και φορέστε τα με σατέν lingeries και highwaisted jeans για να είστε ακόμη πιο chic!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

 

 

3)Βραχιόλια

Κάντε layerings με βραχιόλια από μαύρη επιροδίωση από ασήμι 925 για glam και πιο rock looks! Είτε με σταυρούς, είτε με απλά μονόπετρα δώστε έμφαση στην αξία του μαύρου που σίγουρα θα κλέψει εντυπώσεις ακόμη και με ένα απλό blazer!

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

 

Τσάντες!

 

Θα ξεχνούσαμε τις τσάντες? Όχι φυσικά γιατί το outfit δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο! Επιλέξτε είτε clutch από οικολογικό δέρμα είτε crossbody (τις φοράτε και σαν handbag) σε ασημί λαμπερούς τόνους!

typeImage-0
typeImage-1

 

 

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες online ή επισκεφθείτε ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη!

 

 

 

        

Τα πιο δημοφιλή