Home page
espa info

Valentine's Day: Stay Gold

29 Ιαν 2019

All you need is love (and a new pair of golden earrings)!

Είναι σπάνιο να γνωρίσεις γυναίκα που να  μην τρελαίνετε για δώρα και ιδιαιτέρως όταν το δώρο αυτό της το προσφέρει ο αγαπημένος της. Ακόμη πιο σπάνιο όμως είναι να γνωρίσεις γυναίκα που να μη λατρεύει τα κοσμήματα.  Με αφορμή λοιπόν την παγκόσμια ημέρα των ερωτευμένων, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όπου οι άνδρες συνηθίζουν να προσφέρουν στη σύντροφό τους ένα δώρο μαζί με μία ανθοδέσμη η ομάδα μας Άννα Μαρία Μαζαράκη σας παρουσιάζει το τέλειο δώρο που θα ενθουσιάσει όλες τις γυναίκες.

Γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος να εκφράσετε την αγάπη σας μέσα από ένα εντυπωσιακό χρυσό κόσμημα Κ9, Κ14 ή Κ18.

Ακόμη και εσείς που έχετε ήδη επιλέξει το χρυσό κόσμημα που ταιριάζει στο στυλ και τις προτιμήσεις σας, καθοδηγείστε το σύντροφό σας ώστε να λάβετε ως δώρο το κόσμημα που ονειρευτήκατε!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Elegant Sense

Αν δεν είστε σίγουρες για το τι τύπος σκουλαρικιών ταιριάζει στο εκάστοτε ντύσιμό σας, τότε αναμφισβήτητα η πιο safe επιλογή για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα, είναι τα πάντα διαχρονικά  καρφωτά σκουλαρίκια! Διακριτικά σκουλαρίκια σε ιδιαίτερα σχέδια με μαργαριτάρια ή ζιργκόν  θα βρείτε εδώ!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Zodiac Queen

Αν επιθυμείτε ένα πιο προσωπικό και συμβολικό δώρο, το οποίο τυχαίνει να είναι και η απόλυτη τάση του 2019, διαλέξτε ένα κόσμημα με τον αστερισμό των ζωδίων.

Τραβήξτε τα βλέμματα όλων, πετυχαίνοντας ένα chic συνδυασμό διακριτικών σχεδίων με αστερισμούς ζωδίων μαζί με άλλα λεπτεπίλεπτα χρυσά κολιέ Κ9, Κ14, Κ18 σε ξεχωριστά σχέδια. Τα χρυσά κοσμήματα φωτίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και χαρίζουν κομψότητα και πολυτέλεια!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Golden addiction

Για εσάς που είστε single και έχετε κανονίσει ήδη να βγείτε και να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με τις φίλες σας, δηλάδη θα γιορτάσετε το Valentine’s Day, κάντε στον εαυτό σας το πιο όμορφο δώρο, επιλέγοντας χρυσά κοσμήματα 9Κ, 14Κ,  18Κ ώστε να χαρίσετε λάμψη στην εμφάνισή σας.Στολίστε τα χέρια σας με έναν φωτεινό συνδυασμό, ταιριάζοντας τα εντυπωσιακά βραχιόλια με αλυσίδα σε διάφορα μοτίφ με ματάκια, σταυρούς και μονόπετρα!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Goldness of the night!

Γίνετε το επίκεντρο της βραδιάς φορώντας μακριά χρυσά σκουλαρίκια  9Κ σε ιδιαίτερα σχέδια και πιάνοντας τα μαλλιά σας σε μία χαμηλή ponytail ή σε μία ελαφριά σινιόν τονίστε την εικόνα των κοσμημάτων σας. Τα μακριά σκουλαρίκια ολοκληρώνουν τη στιλιστική σας ταυτότητα αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα σας.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη ή δείτε όλη τη συλλογή μας online στο e-shop και βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει!

 

Τα πιο δημοφιλή