Home page
espa info

4 Προτάσεις για να φορέσετε στο Ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου!

08 Φεβ 2019

  Ενώ μερικοί άνθρωποι δεν αγαπούν ιδιαίτερα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θεωρούν ότι οι τα συναισθήματα δεν πρέπει να επιβάλλονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, εμείς πιστεύουμε ότι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια αφορμή για να γιορτάσουμε την αγάπη!

Ανεξάρτητα λοιπόν για το πως αισθάνεστε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι μια ευκαιρία να κανονίσετε κάτι όμορφο με τους αγαπημένους σας και να αναδείξετε το στυλ σας! Επειδή αυτή η μέρα πλησιάζει η ομάδα της Άννας Μαρία Μαζαράκη σας προτείνει τα κοσμήματα με την πιο ρομαντική διάθεση για να τα συνδυάσετε με τα πιο fashionable outfits.

1. Φορέστε ένα little black dress ή ένα κόκκινο δαντελωτό φόρεμα για να αναδείξετε την sexy πλευρά σας και συνδυάστε το με κολιέ από κίτρινο επιχρυσωμένο ασήμι ή κολιέ με τα αγαπημένα σας φλουριά, φορεμένα πολλά μαζί για να κάνετε αίσθηση!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

   2.Για πιο sexy εμφανίσεις, επιλέξτε ένα δερμάτινο παντελόνι με ένα floral πουκάμισο ή ένα βελούδινο bodysuit που συνδυάζετε τέλεια με βραχιόλια από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι ή ακόμη και εντυπωσιακά κολιέ με ημιπολύτιμες πέτρες.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

  3.Εάν αγαπάτε τις φούστες, επιλέξτε μια δερμάτινη φούστα με ένα ζιβάγκο ώστε να δημιουργήσετε ένα rock style. Για να προσθέσετε λίγο χρώμα στο outfit σας, συνδυάστε κοσμήματα από ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο ή κόκκινες ημιπολύτιμες πέτρες ώστε να κάνετε τη διαφορά! Για έξτρα λάμψη μπορείτε να προσθέσετε και διακριτικά σκουλαρίκια ασήμι 925 με καρδιές.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0
typeImage-1

     4. Για εσάς που θέλετε μια πιο κλασσική chic εμφάνιση, συνδυάστε την ολόσωμη φόρμα σας με nude γόβες και καρφωτά σκουλαρίκια στο αυτί. Τα μαργαριτάρια και τα ζιργκόν είναι η αγαπημένες μας κλασσικές επιλογές καθώς προσδίδουν λάμψη και είναι ιδιαίτερα θηλυκά κομμάτια.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0
typeImage-1

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για το τι θα βάλλετε στο ραντεβού σας εδώ και Spread Love στις 14 Φεβρουαρίου!

Τα πιο δημοφιλή