Home page
espa info

THE TOP EASTER CANDLES! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ!

16 Απρ 2021

typeImage-0

Οι λαμπάδες έχουν πλέον καθιερωθεί στις Πασχαλινές Συλλογές της Άννας Μαρίας Μαζαράκη και κάθε χρόνο αφιερώνουμε όλη μας την ενέργεια με σκοπό να σχεδιάσουμε τις πιο ευφάνταστες λαμπάδες με τα πιο δημιουργικά σχέδια.

Η φετινή συλλογή από λαμπάδες αποτελείτε από 7 διαφορετικά σχέδια, τα οποία βγαίνουν σε 7 μοναδικά χρώματα.

Αρχικώς, υπάρχει η unisex γκρι λαμπάδα στολισμένη με το πιο καλότυχο και διαχρονικό μπρελόκ με μάτι, όπως επίσης υπάρχει η πιο fashionable μπεζ λαμπάδα με χρυσή κλωστή και κολιέ από μαύρο κορδόνι και μοτίφ κοχύλι με μάτι από κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο.

Επίσης, στη συλλογή συμπεριλαμβάνονται και τα πιο girly σχέδια σε αποχρώσεις του ροζ και η πιο ιδιαίτερη της συλλογής- το μοναδικό μικρόφωνο! Συγκεκριμένα, η μία λαμπάδα είναι στολισμένη με κολιέ Κωνσταντινάτο σταυρό και τυρκουάζ μάτι  η οποία είναι και το ιδανικό δώρο και για τις βαφτιστήρες σας.  Το χρυσό μικρόφωνο από την άλλη είναι μια επιλογή για αυτούς που θέλουν να κλέψουν την παράσταση!

 Έπειτα, υπάρχουν δύο σχέδια σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, η μία σε τυρκουάζ και η άλλη σε βεραμάν. Από την τυρκουάζ λαμπάδα είναι κρεμασμένο το πιο μοδάτο κολιέ με μαύρο κορδόνι και μοτίφ μάτι από κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο, ενώ από τη βεραμάν είναι κρεμασμένο κολιέ με μοτιφ τρία αυγουλάκια σε λευκό, μαύρο επιροδίωμα, καθώς και σε ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο.

 

Φυσικά, για τα παιδιά πιο μικρής ηλικίας, σας προτείνουμε τον γαλάζιος κύκλος με μάτια!

title

Όλες οι λαμπάδες μας είναι χειροποίητες από τα εργαστήριά μας στην Αθήνα.

title

title

 

Ανακαλύψτε όλες τις λαμπάδες με κοσμήματα!

 

Τα πιο δημοφιλή