Home page
espa info

Τι να βάλετε στους καλοκαιρινούς γάμους!

19 Ιουν 2019

Το καλοκαίρι έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση του και οι γάμοι των αγαπημένων μας προσώπων είναι γεγονός! Επειδή τα καλέσματα είναι αρκετά οφείλουμε να γνωρίζουμε πως θα κάνουμε τις πιο glam εμφανίσεις ! Πέρα όμως από ένα εντυπωσιακό ντύσιμο χρειαζόμαστε και τα κατάλληλα κοσμήματα για να απογειωθεί το look μας!

Συνδυάστε λοιπόν τα maxi φορέματα σας ή τις ολόσωμες φόρμες με statement σκουλαρίκια ή minimal chic κολιέ.

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη σας προτείνει τα πιο must κοσμήματα για τους καλοκαιρινούς γάμους γιατί και οι καλεσμένες πρέπει να είναι εξίσου λαμπερές!

   All about the ear

Επιλέξτε σκουλαρίκια από κίτρινο επιχρυσωμένο ασήμι 925 με μονόπετρα ή και ημιπολύτιμες πέτρες για extra λάμψη! Εάν επιλέξετε ένα μονόχρωμο ντύσιμο μην φοβηθείτε να προσθέσετε κάτι extravagant σε κόσμημα γιατί αυτό είναι που θα κάνει την διαφορά!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

     Για ένα ρομαντικό look σας προτείνουμε σκουλαρίκια από ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο είτε με τυρκουάζ ημιπολύτιμες πέτρες για ένα απόλυτα summering look ή σκουλαρίκια με σφυρύλατα δάκρυα που θα κλέψουν την παράσταση! Τα σκουλαρίκια αυτά είναι η must επιλογή για εσάς που θέλετε να εντυπωσιάσετε ακόμη και με ένα off-shoulder top!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

                                                                                                                                                                        Pendants for the win

Τα κολιέ είναι πάντα μια safe επιλογή για αυτό και εμείς σας προτείνουμε μακριά κολιέ από λευκή επιροδίωση που ταιριάζει τέλεια στην μαυρισμένη επιδερμίδα μας ! Συνδυάστε τα πολλά μαζί για ένα πιο fun αποτέλεσμα αλλά ακόμα και ένα να φορέσετε θα τονίσετε αναμφισβήτητα το outfit σας!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για καλοκαιρινούς γάμους από την νέα μας συλλογή ή επισκεφθείτε ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη!

Τα πιο δημοφιλή