Home page
espa info

Steal the Look: Rihanna!

23 Απρ 2019

Το απόλυτο fashion icon και είδωλο της Pop και R&B σκηνής, η Rihanna, για άλλη μία φορά με μία μόνο βόλτα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης έγινε viral λόγω του απαράμιλλου στυλ της. Ακόμη και ένα casual look όπως το συγκεκριμένο που φόρεσε, μετατρέπεται σε high fashion casual look με τους στιλιστικούς συνδυασμούς και τον αέρα της superstar. Συγκεκριμένα, το look της διάσημης τραγουδίστριας αποτελούταν από μία μεταξωτή tie dye πουκαμίσα σε ανοιχτό πράσινο, ένα χρώμα και στυλ που αποτελεί μεγάλη τάση της εποχής, ένα ελαφρώς ξεβαμμένο στενό τζιν και high top sneakers. Φυσικά από το outfit δεν θα μπορούσαν να λείπουν εντυπωσιακά κοσμήματα, όπως είναι αυτό το super fashionable κολιέ γραβάτα συνδυασμένο με ένα δεύτερο κολιέ με κοντή αλυσίδα.

typeImage-0

Be always in style ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις σας με τον αντίστοιχο συνδυασμό κοσμημάτων με προτάσεις από την Άννα Μαρία Μαζαράκη και την ομάδα της!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Για περισσότερες προτάσεις επισκεφτείτε σήμερα ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη ή το e-shop μας και δημιουργείστε τους δικούς σας μοντέρνους συνδιασμούς!

Τα πιο δημοφιλή