Home page
espa info

Steal The Look: Glow like Eleni Foureira!

12 Απρ 2019

typeImage-0

Πριν από λίγες ημέρες η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και τα views στο Youtube έχουν ήδη αρχίσει να αυξάνονται ιλιγγιωδώς! Η εκρηκτική συνεργασία της no 1 pop τραγουδίστριας στην Ελλάδα με τον διεθνούς φήμης rapper Snoop Dogg και τον ταλαντούχο καλλιτέχνη Kaan, από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας έχει κερδίσει εκατοντάδες θετικά σχόλια. Για μία ακόμη φορά όμως τις εντυπώσεις έκλεψε η sexy εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με rock αλλά και pop διάθεση, πάντοτε in fashion. Αντλώντας έμπνευση από τη θεαματική, μοντέρνα και άκρως θηλυκή εμφάνιση της τραγουδίστριας η ομάδα μας ξεχώρισε τα κοσμήματα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα αντίστοιχο look!

1. Ring a bell

Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να υιοθετήσει την απόλυτη τάση που απαιτεί συνδυασμό πολλών κοσμημάτων μαζί όπως είναι τα πολλά δαχτυλίδια σε όλα τα δάχτυλα του χεριού. Για όλες τις γυναίκες που επιδιώκουν πειραματισμούς στο στυλ τους και προτιμούν το δημιουργικό, μη αναμενόμενο styling, τολμώντας διάφορους συνδυασμούς, η επιλογή του trend που θέλει τα δαχτυλίδια να φοριούνται όλα μαζί είναι η ιδανική κίνηση.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Για να χαρίσετε στο look σας μεγαλύτερη στιλιστική αξία και λάμψη, προσθέστε και δαχτυλίδια με πλούσια χρώματα και φρέσκια διάθεση!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

2.     Trend Alert

Όπως όλες οι γυναίκες έτσι και η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να είναι obsessed με το λεγόμενο necklace layering αφού και στα δύο από τα τρία looks που φοράει στο “ξεσηκωτικό” video clip επιλέγει συνδυασμό πολλών κολιέ μαζί. Πετύχετε λοιπόν και εσείς το απόλυτο necklace layering ,φορώντας πολύσειρα κολιέ από μέταλλο ή δημιουργώντας διάφορους συνδυασμούς με εντυπωσιακά κολιέ από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925, στολισμένα με διάφορα μοτίφ, όπως είναι αστέρια ή σταυροί

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

3.    Hoop it!

Φυσικά από το funky look της Ελένης Φουρέιρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παιχνιδιάρικοι κρίκοι που έχουν μπει δυναμικά στη ζωή και στα outfits όλων μας. Κρίκοι σε διάφορα σχέδια από ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο φωτίζουν το πρόσωπο σας και παράλληλα όλο σας το outfit!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0

Για περισσότερες στιλιστικές ιδέες επισκεφτείτε σήμερα ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη ή το e-shop μας.

Τα πιο δημοφιλή