Home page
espa info

AMM Spring it up!

09 Μαρ 2020

typeImage-0

 

 

 

Η άνοιξη πλησιάζει και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε και να μυρίσουμε τα λουλούδια που ανθίζουν, όπως και να φορέσουμε τα πιο χρωματιστά και in fashion κοσμήματα!

Η νέα μας συλλογή “Spring it up” από τα πιο stylish, statement σκουλαρίκια σε σχέδια λουλουδιών και σε 4 μοναδικά χρώματα είναι εδώ! Η μόδα φέτος επιβάλλει χρώμα αλλά και ζωηρά μοτίβα.

 

Για αυτό το λόγο δεν θα μπορούσαμε να μην δημιουργήσουμε μία συλλογή που όχι μόνο θα συζητηθεί πολύ αλλά θα αγαπηθεί κιόλας, ακόμα και από τις κυρίες που επιμένουν στα πιο “safe"σχέδια και χρώματα.

Μην διστάσετε να φορέσετε τα πιο colorful σκουλαρίκια, καθώς η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι συνώνυμα των λουλουδιών. Αυτό το ξεχωριστό κόσμημα συνδυάζεται εύκολα από το πρωί ως το βράδυ, από το γραφείο έως και μια βραδινή έξοδο.

Αναλόγως με το μέγεθος του σκουλαρικιού, η συγκεκριμένη συλλογή μπορεί να υποστηρίξει μια πληθώρα περιπτώσεων, συμπεριλαμβανομένης της απογευματινής βόλτας αλλά ακόμη και πιο επίσημων περιστάσεων, όπως είναι ένας γάμος ή βαφτίσια.

H νέα συλλογή “Spring it up” είναι ένας ανθισμένος κήπος γεμάτος επιλογές σε στυλ και χρώματα!

typeImage-0
typeImage-1

typeImage-0
typeImage-1

 

 

 

 

Ανακαλύψτε τη συλλογή “Spring it up” σε όλα τα καταστήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στο E-shop μας!

Τα πιο δημοφιλή