Home page
espa info

Η γοητεία της ασημένιας επιλογής!

27 Ιαν 2017

typeImage-0
Για όσες θέλετε να ξεφύγετε ή και να τολμήσετε κάτι διαφορετικό στο styling των κοσμημάτων σας με αυτή τη σειρά σίγουρα θα το πετύχετε.

Κοσμήματα που φέρουν ένα πιο artistic look είναι έτοιμα να συνδυαστούν με όλα τα καλοκαιρινά και αέρινα ρούχα δίνοντας ένα ύφος πιο ‘’ψαγμένο’’ στις εμφανίσεις σας. Ο όγκος και η μεγάλη επιφάνεια τους σε τίποτα δεν μαρτυρούν το μικρό βάρος τους, το οποίο οφείλεται στην ειδική τεχνική του ηλεκτροφορμάζ. Και αν τώρα αναρωτιέστε τί μπορεί να είναι αυτό, μην ανησυχείτε δεν θα σας κουράσουμε με όρους, θα σας πούμε μόνο πως η συγκεκριμένη τεχνική κάνει τα ασημένια σας κοσμήματα σας πιο ελαφριά χωρίς να υστερούν σε λάμψη και ποιότητα!

Το ασήμι σαν χρώμα επανέρχεται στην μόδα του κοσμήματος και δίνει ένα δυναμικό χαρακτήρα στο καθημερινό μας ντύσιμο. Μπορείτε να συνδυάσετε την συγκεκριμένη collection με τα folral μαντίλια σας, με πολύχρωμα καφτάνια αλλά και με τα σκισμένα σας τζιν. Τολμήστε να φορέσετε παραπάνω από ένα κομμάτια και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

Ελπίζουμε να πήρατε μια μικρή γεύση από την ιδιαίτερη συλλογή μας και να την αγαπήσετε όσο εμείς!

Τα πιο δημοφιλή