Home page
espa info

SERPENT TREND!

12 Οκτ 2020

typeImage-0

 

Η μόδα φέτος έχει λίγο από όλα. Αλυσίδες εμπνευσμένες από τα ‘80s, σκουλαρίκια ear cuffs συνδυασμένα πολλά μαζί και πολύσειρα κολιέ με εντυπωσιακά ζιργκόν.

 

Ένα trend όμως που έχει τεράστια δυναμική φέτος τον χειμώνα είναι τα κοσμήματα με ερπετά. Ξεκίνησαν από πέρσι να μας κινούν το ενδιαφέρον και ταυτόχρονα μας θυμίζουν και λίγο 90’s!

Όλο και περισσότερες instagrammers και πασίγνωστα models όπως Kendal Jenner τιμούν αυτό το νέο trend! Φίδια, κόμπρες σε κολιέ και σκουλαρίκια cuffs ή και πιο μακριά θα δώσουν έναν εμβληματικό αέρα στο outfit σας.

Συνδυάστε τα με τα καθημερινά σας outfits όπως denim looks, πουκάμισα σατέν και από οργάντζα!

Το φίδι βέβαια έχει πολλές έννοιες. Κατά την Βικτωριανή περίοδο, δόθηκε το πρώτο δαχτυλίδι αρραβώνων με σχέδιο φιδιού, από τον πρίγκηπα Αλβέρτο στην Βασίλισσα Βικτωρία, καθιστώντας το δαχτυλίδι φίδι ένα σύμβολο αγάπης.

 

 

Ανακαλύψτε εδώ

 

1)ΚΟΛΙΕ

title

Με ένα κολιέ με εντυπωσιακά ζιργκόν μπορείτε να απογειώσετε το τοπ με έξω τους ώμους ή να το φορέσετε πάνω από το πλεκτό τοπ σας με όρθιο γιακά ( trend of the season).

 

 

2) ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

title

Είτε επιλέξετε να βάλετε τα ear crawlers σκουλαρίκια που καλύπτουν όλο το αφτί είτε κρεμαστά, το σίγουρο είναι ότι θα σας συνοδεύσουν στις all day εμφανίσεις σας!

 

3) ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

 

title

Ολοκληρώστε το looκ σας με αυτά τα δαχτυλίδια συνδυάζοντας περισσότερα από ένα μαζί και ξεχωρίστε για το ανεπιτήδευτο style σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα σχέδια στα Καταστήματα μας!

 

Τα πιο δημοφιλή